Prey XboxOne

Prey XboxOne

Referentie:

€ 36,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Quake Champions Scalebearer Edition bevat:

- 30 cm handgeschilderde PVC Scalebearer Statue
- Exclusieve in-game Scalebearer Oni Skin
- Champions Pack code die direct toegang geeft tot alle huidige en toekomstige Champions
- Exclusieve in-game Ranger Skin
- 3 Reliquaries

Quake® Champions is de terugkeer van de hectische, razendsnelle multiplayer shooter van meer dan 20 jaar geleden. Quake® Champions wordt ontwikkeld door id Software, in samenwerking met Saber Interactive. Beleef de donkere mythologie van de eerste Quake in combinatie met de baanbrekende multiplayer chaos van Quake III Arena met verschillende Champions. Deze onstuimige krijgers hebben elk unieke attributen en vaardigheden waardoor spelers geheel op eigen wijze kunnen spelen. Dit geeft ook een extra dimensie van strategie aan de game.


De Nieuwe Quake Multiplayer Game
Quake’s bekende rocketjump, wedstrijden gebaseerd op vaardigheid en de ongelooflijke snelheid blijven hetzelfde. Dit biedt vetaranen een warm welkom en nieuwe spelers een frisse manier om hun multiplayer kwaliteiten te laten zien. Frag vijanden door gebruik te maken van krachtige wapens en neem het op tegen vrienden in competitieve game modi zoals Deathmatch, Team Deathmatch, Duel en de teammodus Sacrifice.

Diverse Champions
Kies uit de elite Champions met ieder exclusieve attributen en vaardigheden. Gebruik de unieke passieve en actieve skills om zo je eigen speelstijl te ontwikkelen. Maak een keuze uit oude Quake veteranen zoals Ranger en Anarki maar ook nieuwe Champions zoals Clutch en Scalebearer. De Champions zijn kleurrijk, charismatisch en soms een beetje raar.

Uncompromising Weapons, Ready for Battle
De verwoestende wapens van Quake III Arena’s zijn terug waaronder de favorieten zoals de donderende Rocket Launcher, de elektrische Lightning Gun en de dodelijke Railgun. Daarnaast kun je gebruik maken van de Shotgun, Machine Gun en de persoonlijke Gauntlet. Ontdek ook de klassieke versies van de wapens zoals de Quake 1 Rocket Launcher, de Quake 2 Railgun en meer.

Intensieve Gamemodi
Gevestigde en geliefde gamemodi zijn terug. Waaronder de dodelijke wedstrijden in Deathmatch, Team Deathmatch en de competitieve chaos van 1v1 Duel modus. De modus Sacrifice is compleet nieuw en is een teammodus. Deze modus is een combinatie van Domination en Capture the Flag. Sacrifice daagt je uit om samen te werken en strategieën te bepalen.

Speel Gratis… of Upgrade naar het Champions Pack
Quake Champions is gratis voor alle PC spelers en bevat alle maps, modi en wapens. In de game krijg je toegang tot de standaard Champion Ranger. De andere Champions zijn beschikbaar om uit te proberen en kunnen los gekocht worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om het Champions Pack te kopen. Dit pack bevat alle Champions en extra exclusieve bonussen.

Jouw Champion, Jouw Stijl
Upgrade en personaliseer uitrustingen, items, wapens en meer dankzij het loot box systeem. Deze boxes verdien je door te levelen, te sparen met in-game valuta of te kopen met geld.
984785 Items

Specificaties

EAN
5055856423010

11 andere producten in dezelfde categorie: