New York City Tycoon

New York City Tycoon

Referentie:

€ 25,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
New York City Tycoon is een nieuw simulatiespel die je meeneemt naar de grote stad. Je krijgt hiermee de unieke kans in handen om the Big Apple helemaal opnieuw te bouwen. Je kunt alles zelf bepalen; van de complete infrastructuur tot aan de winkels die zich in het centrum vestigen. Behalve de grote stad zelf, kun je ook de voorsteden naar eigen smaak invullen.

In New York City Tycoon kan je ervoor kiezen om de bestaande bedrijven te gaan runnen of m je eigen bedrijf op te richten en de keiharde concurrentiestrijd te beginnen. Je kunt verschillende evenementen opzetten zoals een concert in Central Park of de Macy Day parade. Bouw wolkenkrabbers om je eigen skyline te creëren. Je kunt overal gebouwen plaatsen en New York helemaal vormen naar eigen inzicht.

Je hebt flink wat kopzorgen in New York City Tycoon. Zorg ervoor dat de duizenden inwoners van de stad tevreden zijn, waarbij je er rekening mee moet houden dat ze allemaal anders zullen reageren op jouw New York. Je populariteit als grote baas hangt af van de succesen die je boekt!
984785 Items

Specificaties

EAN
8716051022251

16 andere producten in dezelfde categorie: