Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

Referentie:

€ 49,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition bevat niet alleen het verhaal zelf, maar ook zijn er drie extra levels toegevoegd aan de de normale versie van Star Wars: The Force Unleashed. Daarnaast kan je nu niet alleen spelen als Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi, maar zijn ook Anakin, Count Dooku, Jango Fett en C3PO speelbaar aanwezig in het spel.

In Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition maak je kennis met de duistere kanten van het Star Wars-universum. Je bent een leerling van Darth Vader en langzaam maar zeker ontdek jij je eigen Force-krachten. Dankzij deze unieke krachten kan je in Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition met een druk op de knop je tegenstanders door de lucht laten vliegen als de zaadjes van een paardenbloem.

Dit uitgebreide verhaal bestrijkt de periode tussen de films Star Wars: Episode III Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV A New Hope. Het is jouw taak Darth Vader te helpen in zijn strijd tegen de Jedi en maak beslissingen die het lot van het universum beïnvloeden!
984785 Items

Specificaties

EAN
5030917080050

16 andere producten in dezelfde categorie: