Agatha Christie: The Abc Murders - Windows

Agatha Christie: The Abc Murders - Windows

Referentie:

€ 15,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Agatha Christie - The ABC Murders is een nieuw point-and-click adventure voor PS4, Xbox One en PC. Hercule Poirot, de beroemde Belgische detective, ontvangt een mysterieuze brief van een zeker “ABC” waarin een moord wordt aangekondigd. Wat nog zorgwekkender is, is het verontrustende zelfvertrouwen van de serie moordenaar, die niet twijfelt om de politie voor schut te zetten en Hercule Poirot’s intelligentie uitdaagt. De zoektocht naar de moordenaar leidt de speler door heel Engeland heen op een complexe speurtocht. Het is van groots belang om oplettend te zijn, logisch te kunnen nadenken en op scherp te staan! Niet alleen worden de kleine grijze hersencellen van Hercule aan het werk gezet, maar ook die van de speler!

Kenmerken:
- Observeer! Tijdens de subjectieve kijkmomenten moet de speler Hercule Poirot’s zichtveld dusdanig aanpassen zodat hij alle belangrijke details kan observeren tijdens het plaats delict. Bestudeer je omgeving en andere personages om zo aanwijzingen te ontdekken die noodzakelijk zijn om het onderzoek te starten.
- Vraag! De speler kan achter meer informatie komen door verschillende hoofdpersonen te ondervragen door een reeks aan vragen te stellen. Hercule Poirot’s legendarische inzicht zorgt ervoor dat hij bijna elke
onmerkbare houdingsverschil en reactie kan detecteren!
- Verzamel en gebruik! Spelers worden gevraagd voorwerpen te verzamelen en op de juiste persoon, op de juiste plaats en op het juiste moment te gebruiken om voortgang te kunnen boeken.
- Puzzels! “The ABC Murders” bevat meer dan 15 gevarieerde puzzels die de speler moet oplossen om geheime voorwerpen te verzamelen en geheimen te ontrafelen.
- Reconstructie. Nadat je elke zaak hebt onderzocht, wordt je gevraagd om de stukken bij elkaar te zetten om zo de gebeurtenissen van de moord in een chronologische volgorde te zetten.
984785 Items

Specificaties

EAN
3760156480480

16 andere producten in dezelfde categorie: