WRC 2011

WRC 2011

Referentie:

€ 39,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
WRC: FIA World Rally Championship 2 bevat alle locaties, auto's, coureurs en mede-coureurs uit de officiële competitie! De uitgebreide carrièremodus laat je het kampioenschap in zijn geheel naspelen en geeft je de kans om zelf te ervaren hoe het is om het erepodium te mogen beklimmen!

In deze uitgebreide racegame krijg je de beschikking over dertig verschillende modellen. Met deze auto's kan er gereden worden over dertien officiële racebanen, vijf super speciale tests, vier offline spelfuncties en evenzoveel online spelfuncties. Als je als racefan met WRC: FIA World Rally Championship 2 niet uit de voeten kan, dan ben je geen echte fan.

In de Official Championship spelfunctie krijg je een seizoen de tijd om jezelf te bewijzen. Het is dan jouw taak om jezelf in de kijker te spelen, en dat doe je door dat kampioenschap binnen te halen.

Natuurlijk vergt dat allemaal wel wat oefening. Gelukkig biedt WRC: FIA World Rally Championship 2 een spelfunctie met de naam WRC Driving School. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak. De fysieke eigenschappen van de auto's zijn nog belangrijker, waardoor je extra je best moet doen om controle te behouden over je stalen ros.
984785 Items

Specificaties

EAN
8011642021157

16 andere producten in dezelfde categorie: