Wolfenstein Youngblood  - Deluxe Edition - PC

Wolfenstein Youngblood - Deluxe Edition - PC

Referentie:

€ 23,49
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Wolfenstein: Younblood Deluxe Edition’s Buddy Pass geeft bezitters van deze game, de mogelijkheid om samen te spelen met een vriend, ookal bezit deze vriend zelf de game niet. Bezitters van de Deluxe editie kunnen hun exclusieve Buddy Pass op elk gewenst tijdstip hun pas aan een vriend geven om Wolfenstein: Youngblood the downloaden en te spelen, zolang zij samen spelen met een bezitter van een Deluxe Editie. Spelers die gratis spelen via de Buddy pass kunnen ten alle tijden upgraden naar de gehele game zodat zij ook zelf of met andere spelers online kunnen spelen.

Wolfenstein®: Youngblood™ is een gloednieuwe coöp-ervaring van MachineGames, de bekroonde studio die de veelgeprezen Wolfenstein® II: The New Colossus™ heeft ontwikkeld, in samenwerking met Arkane Studios® Lyon. Speel als één van BJ Blazkowicz tweeling dochters en ga op een dodelijke missie om je vermiste vader te vinden in Parijs. Gebruik een arsenaal aan wapens, gadgets en Power Armor-mogelijkheden in een gevecht om de nazi’s uit te roeien in de Lichtstad.

VERHAAL:

Parijs, 1980. BJ Blazkowicz, held van de tweede Amerikaanse Revolutie, wordt vermist. 19 jaar nadat de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus hebben plaatsgevonden is BJ verdwenen na een missie in het nazi-bezette Parijs. Nu, na jaren van training en begeleiding van hun strijdlustige vader is het tijd voor BJ’s tweelingdochters Jess en Soph om in actie te komen. Werk samen met de nieuwe vrijheidsstrijders en trotseer de alternatieve realiteit uit de Jaren 80 in Parijs.

Murder, They Wrote

Werk samen met een vriend of alleen met een AI metgezel in het eerste coöp Wolfenstein avontuur. Voer nieuwe tag-team combinaties uit, gebruik het verwoestende en krachtige coöp-wapen, het Tesla geweer, en laat je persoonlijkheid zien met skins en emotes.

Ontsnap uit Parijs

Wolfenstein: Youngblood bevat de meeste open missies uit de Wolfenstein reeks tot nu toe. Plan je aanvallen en ontmantel het nazi-regime vanuit de basis, gelegen diep in het hart van de catacomben in Parijs.

Ontdek de jaren 80

Ga op avontuur en ontdek iconische bezienswaardigheden uit Parijs, straten vol met graffiti, met leer gehulde nazi’s en een complete nieuwe soundtrack geïnspireerd door de klassieke actie films van de jaren ‘80.

Laad je wapens

Maak gebruik van de laatste technologiën van Power Armors en wapens om nazi’s uit te schakelen. Verbeter je level, verken en voltooi missies om nieuwe vaardigheden, wapenaanpassingen, gadgets, cosmetische items en meer vrij te spelen. Gebruik deze om jouw speelstijl compleet te maken.

984785 Items

Specificaties

EAN
5055856424994

16 andere producten in dezelfde categorie: