Asus Chromebook Flip C214MA-BU0038  Intel N4000 4Gb/32Gb Multitouch

Asus Chromebook Flip C214MA-BU0038 Intel N4000 4Gb/32Gb Multitouch

Referentie:

€ 345,00
€ 276,00 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Dit is de snelle en specifiek voor onderwijs gemaakte Asus C214MA Flip. Deze Flip chromebook kan in zowel traditionele laptopstand worden gebruikt maar ook als tablet of in "tent" mode. Het is dus een zgn 360graden Chromebook. (Bij Asus heet dit Flipmodel) Met intern 4Gb geheugen en 32Gb opslag en zijn snelle Intel Celron N4000 processor kan ook lekker snel worden gewerkt op deze chromebook .De C214MA beschikt over een mooi mat afgewerkt 11.6" multiitouch scherm en 2 webcamera,s een voor gebruik als webcam en een World Facing Camera (WFC) voor opnames naar andere zijde. Deze chromebook is bestand tegen een stootje en is ontworpen om aan de strenge MIL-STD-810G te voldoen. Ideale chromebook dus voor schoolgebruik maar ook voor de normale werkplek of voor op resi is deze prima geschikt. De accu gaat ruim 12 uur mee dus voldoende voor de hele dag werk.

De ASUS Chromebook Flip C214 is gebouwd om een innovatieve en inspirerende leerervaring te bieden. Naast een veelzijdig aanraakscherm en een ingebouwde stylus is er ook een 360° scharnier en een naar de omgeving gerichte camera. De ASUS Chromebook Flip C214 stelt met zijn duurzaamheid die klaar is voor het klaslokaal zowel docenten als leerlingen gerust, en is voorzien van een rubberen bumper rondom, een morsbestendig toetsenbord en een ultralicht scharnier. Met zijn de hele schooldag meegaande accuduur en tijdbesparende, gemakkelijk te onderhouden modulaire constructie, is de ASUS Chromebook Flip C214 overal klaar voor!

Het kan er hard aan toe gaan in de klas, maar de ASUS Chromebook Flip C214 is harder! Gebouwd om de veeleisende militaire MIL-STD-810G duurzaamheidsnormen te overtreffen, is hij ook extreem getest om de strenge ASUS-kwaliteitstests te doorstaan. Hij is bestand tegen ongelukkige valpartijen van tot wel 120cm hoogte - meer dan de standaard bureauhoogte - en het scharnier en de I/O-poorten zijn volledig getest om de belasting van het dagelijkse gebruik te weerstaan.

De ASUS Chromebook Flip C214 bevat een speciale op de omgeving gerichte camera waarmee leerlingen op een totaal nieuwe manier kunnen ontdekken en leren, doordat ze foto's en video's kunnen maken in tablet-modus. Ook zijn er plannen voor deze camera om veelzijdige apps te ondersteunen, zodat zowel studenten als docenten een spannend nieuw leerhulpmiddel krijgen. De ASUS Chromebook Flip C214 heeft twee camera's: een normale webcam, plus een speciale naar de omgeving gerichte camera in de benedenhoek van het toetsenbordgedeelte - een ideale positie die het apparaat gemakkelijker vast te houden maakt in portretmodus.
Het wendbare 360° scharnier voor elke positie geeft totale flexibiliteit bij het gebruik van de ASUS Chromebook Flip C214. Open het de volledige 360° om een tentamen te doen in tabletmodus. Studeer of kijk toetsen na in tentmodus. Flip naar de laptop-modus om een werkstuk voor school te maken. Het is net zo flexibel als je verbeelding.

Met Chrome OS, het besturingssysteem van de Chromebook, kun je slimmer en productiever werken. Gewoon opstarten, aanmelden met een persoonlijke Google-account en je bent er klaar voor. Je krijgt duizenden apps, slimme productiviteitstools, bijgewerkte beveiliging en eenvoudige toegang tot bestanden, altijd en overal. Het is echt eenvoudig!

Met een accuduur tot 12 uur1 op een enkele oplaadbeurt gaat de ASUS Chromebook Flip C214 een hele dag lang mee en meer. Studenten kunnen continu en ononderbroken leren zonder zich zorgen te maken over de accuduur.

Asus webpagina C214 https://www.asus.com/nl/2-in-1-PCs/ASUS-Chromebook-Flip-C214MA/




Asus
234356 Items

Specificaties

EAN
4718017274746

16 andere producten in dezelfde categorie: