Sony A7 Mark III Body + 28-70mm - Zwart

Sony A7 Mark III Body + 28-70mm - Zwart

Referentie:

€ 2.199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Sony A7 III met 28-70mm lens is een systeemcamera van Sony met professionele foto- en videomogelijkheden. Met deze camera met verwisselbare lens van Sony stel je dankzij de hybride autofocus supersnel scherp en mis je geen enkele foto. Jouw afbeeldingen worden van hoek tot hoek beeldschoon door de nieuwe full-frame Exmor R-CMOS-beeldsensor van 35 mm en BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor van de Sony A7 III. Ook maakt deze full-frame systeemcamera schitterende video’s waarbij je de achtergrond kan vervagen en donkere scenes nog beter kan vastleggen. Met deze professionele camera van Sony draag je 4K-filmsignalen eenvoudig realtime over naar een externe monitor. Deze systeemcamera van Sony is echt next-level en ook geschikt voor professionele fotografen.

Beeldstabilisatie over 5 assen
Breid je expressiviteit enorm uit door vijf soorten camerabewegingen bij opnamen van stilstaande beelden en films te compenseren. Met beeldstabilisatie over 5 assen kun je inzoomen, close-ups maken en nachtscènes vastleggen. Compensatie is equivalent aan het gebruik van een 4,5-stap snellere sluitersnelheid. Compenseer veel voorkomende pitch- en yaw-bewegingen bij lange brandpuntsafstanden. Compenseer X- en Y-asverschuivingsbewegingen bij een hoge vergrotingsfactor (bij macrofotografie etc.). Compenseer rolbewegingen op de Z-as gedurende lange belichtingstijden. De meeste systemen in lenzen kunnen rolbewegingen niet compenseren.


Compatibiliteit met ruim assortiment bevestigbare lenzen
Gebruik jouw favoriete lenzen zonder camerabewegingen.
Geniet van ongeëvenaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van jouw favoriete lenzen. De korte flange-back-afstand in de α7 II met E-bevestiging draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen.

Automatische optimalisatie voor elke α-lens
Jouw α-lenzen stellen nooit teleur.
De Sony α7 II analyseert informatie van jouw lenzen met E-bevestiging en A-bevestiging voor optimale weergaveprestaties en beeldstabilisatie over 5 assen voor de betreffende lens die je bevestigt.

Stelt scherp op je onderwerp en blijft het volgen
Opmerkelijk snel voor een autofocussysteem van een full-frame camera. Je hoeft geen fotomoment te missen dankzij de snelle, hybride autofocus. Voordelen van de autofocus met fasedetectie zijn gewaarborgd, zelfs bij een lens met A-bevestiging via LA-EA3 (LA-EA1).De uiterst geavanceerde hybride autofocus zorgt voor een supersnelle respons, zeer accurate voorspelling en bestrijkt een breed gebied voor betrouwbare automatische scherpstelling en tracking over een breed brandpuntsvlak van 117 punten.


Stabiele fotografie
Leg snel bewegende onderwerpen fraai vast met scherpe, goed belichte resultaten via continu AF/AE-fotograferen met 5 fps, een sterk verbeterd algoritme en continue autofocusweergave.

Nauwgezet vakmanschap
Bedieningselementen zijn verfijnd voor intuïtieve bediening en onmiddellijke aanpassing wanneer je scènes door de zoeker bekijkt. Verfijning en bedieningsgemak ten top.


Volledige ondersteuning voor de full-frame voordelen
Sony verbreedt je fotografische horizon met een uitgebreide reeks full-frame lenzen met A-bevestiging en E-bevestiging voor ongekende prestaties. Geniet van ongeëvenaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van jouw favoriete lenzen. De korte flange-back-afstand in de α7 III met E-bevestiging draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen.


Nieuwe mogelijkheden waar je op hebt gewacht
Eenvoudige draadloze beeldoverdracht
Verbind de camera met een smartphone of tablet in één aanraking!

Zet eenvoudig back-ups van je foto's in de cloud
PlayMemories Online is de cloudgebaseerde foto- en videoservice van Sony. Sla een back-up van de geweldige foto's op je camera op in de cloud en bekijk ze eenvoudig vanaf je smartphone of andere apparaten.
*Opmerking: beschikbaarheid verschilt per regio.
Sony
4527 Items

Specificaties

EAN
4548736079748

16 andere producten in dezelfde categorie: