Online Theoriecursus Auto 2020

Online Theoriecursus Auto 2020

Referentie:

€ 24,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Moet jij binnenkort naar het CBR om je theoriecertificaat te halen voor het Rijbewijs B? Als je niet te lang wilt doen over het behalen van je auto theorie examen, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Via Snelslagen.nl kan je met de uitgebreide online theoriecursus gebruik maken van een theorieboek en tevens kan je theorie examens oefenen. Zo wordt jouw kennis direct getest en weet je of je klaar bent voor de echte test. Voor dat je het weet, heb jij dat certificaat binnen!

Deze meest gekozen online theorie cursus voor de auto bestaat uit het uitgebreide theorieboek en uit alle oefen examens. Ben voorbereid op het CBR theorie examen en kies voor deze cursus voor slechts 24,99.

Via de theoriecursus van Snelslagen.nl lees je eerst alle hoofdstukken uit het boek. Hierin krijg je alle verkeersregels voorgeschoteld in Nederland en dat zijn de regels waarop het theorie examen gebaseerd is. Na het boek gelezen te hebben, ga je aan de slag met de oefenexamens. Door veel theorie examens te oefenen, weet je beter wat je te wachten staat. De theorie examens van Snelslagen.nl zijn vergelijkbaar met die van het CBR qua vraagstelling en de manier waarop het examen wordt afgenomen is exact hetzelfde. Zo heb je bij zowel het CBR als Snelslagen.nl de mogelijkheid om te bladeren door de vragen, kan je jouw antwoorden herzien en kan je antwoorden markeren. Beiden bestaan bovendien uit 25 reactievragen, 12 kennisvragen en 28 inzichtvragen voor het auto theorie examen. Hierop wordt jouw theoretische kennis van het verkeer getest. Heel veel succes met het oefenen!

Na bevestiging van de bestelling, wordt een voucher gestuurd met een code en instructies, waarmee je jezelf digitaal kan voorbereiden op je auto theorie examen.
1458 Items

Specificaties

EAN
6011432049073

16 andere producten in dezelfde categorie: