Samsung Galaxy S10 SM-G973F 15,5 cm (6.1'') 8 GB 128 GB Hybride Dual SIM 4G USB Type-C Zwart Android 9.0 3400 mAh

Samsung Galaxy S10 SM-G973F 15,5 cm (6.1'') 8 GB 128 GB Hybride Dual SIM 4G USB Type-C Zwart Android 9.0 3400 mAh

Referentie:

€ 689,00
€ 551,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Design
De telefoon die niet alleen opvalt, maar zich ook onderscheidt

Compleet nieuw ontworpen design om onderbreking uit jouw weergave te verwijderen. Geen notch, geen afleiding. Precise laser cutting, beveiliging in het scherm en een dynamische AMOLED die rustig is voor de ogen zorgen ervoor dat het Infinity-O Display het meest innovatieve Galaxy-scherm tot nu toe is.

Raak enkel het glas aan om te ontgrendelen. We hebben de beveiliging van de achterkant van de telefoon naar voren verplaatst, waardoor de ultrasonic fingerprint direct op het scherm zit.

Camera
Voor de volgende generatie camera's hoef je geen professional te zijn.

Leg de wijde wereld vast. Gebruik de Ultrawide Camera om schitterende foto's te maken met een gezichtsveld van 123 graden.

Een slimmere camera voor betere foto's. De intelligente camera helpt je prachtige foto's te maken door afbeeldingscomposities voor te stellen en je camera-instellingen automatisch naar de scenes te optimaliseren.

Performance
De next generation performance voor een generatie die niet kan wachten

Bepaal nu om jouw stroom te delen Met Wireless Powershare deel je jouw stroom eenvoudig en draadloos met andere devices. Met Fast Wireless Charging 2.0 is jouw telefoon sneller op 100 %

Stream en deel, waar het leven je ook brengt. Intelligent Wi-Fi bereikt hogere snelheden met Wi-Fi 6 en maakt verbinden betrouwbaar en veilig, zelfs op openbare netwerken.6 Daarnaast schakelt het naadloos over naar 4G om ongelooflijke gegevenssnelheden tot 2,0 Gbps te halen

Een totale game-changer. We hebben zowel hardware als software ontwikkeld om je te voorzien van gaming met verbeterde prestaties en zonder vertraging

Intelligence
De telefoon die zich aan jou aanpast zodat je jezelf er niet aan hoeft aan te passen

Voortdurend aan het werk om je een stap voor te blijven. Intelligence en geavanceerde hardware leren hoe je jouw telefoon gebruikt, past aan om langer mee te gaan en efficiënter te werken, waardoor je gedurende de hele dag topprestaties hebt.

Behulpzame AI maakt je dagelijkse leven gemakkelijker. Bixby Routines suggereert vaak-gebruikte apps en taken op basis van tijd of locatie om een natuurlijke slimme ervaring te ontwikkelen, speciaal voor jou.

Totaaloplossing voor bedrijfsmobiliteit.
Enterprise Edition voor de Galaxy S10 biedt efficiënte ondersteuning gericht op complexe behoeften van zakelijke klanten. Het pakket is inclusief Knox Configure en Samsung E-FOTA en biedt 4 jaar Security Maintenance Release en 2 jaar Guaranteed Market Availiability. Enterprise Edition speelt in op de behoeften van uw organisatie met een krachtig en eenvoudig beheer van apparaten, maatoplossingen van externe partners, maatwerkaanpassingen en ijzersterke beveiliging.
Samsung
99999999 Items

Specificaties

EAN:
8801643910679

16 andere producten in dezelfde categorie: