LG G8s Dual-SIM 128GB, Mirror White

LG G8s Dual-SIM 128GB, Mirror White

Referentie:

€ 444,00
€ 355,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

LG heeft aan het begin van 2019 drie toestellen uitgebracht. Een daarvan is de G8s ThinQ die Hand ID bevat. Deze manier van ontgrendelen hebben we nog niet bij andere toestellen gezien. Door je hand boven het toestel te houden, leest de telefoon je hand en wordt je G8s veilig ontgrendeld.

De frontcamera is naast het maken van selfies ook te gebruiken voor gezichtsherkenning. De 3.5mm-poort aan de onderkant is daarnaast erg handig voor de muziekliefhebbers en het grote beeldscherm is perfect voor het kijken van je favoriete Netflix-serie.

Hand ID door TOF-sensor

De Time Of Flight- en infraroodsensor herkennen je hand en kunnen je unieke bloedvaten herkennen. Hierdoor ontgrendel je je smartphone bijvoorbeeld tijdens het koken zonder de G8s aan te raken. Daarnaast is het ook te gebruiken voor andere acties zoals het openen van een app of het volume bedienen.

Vier cameralenzen

Om altijd het perfecte plaatje te schieten, is de G8s ThinQ voorzien van vier sensoren. De 8-megapixelcamera op de voorkant maakt mooie selfies terwijl de drie sensoren op de achterkant samen een plaatje schieten met een gaaf scherptediepte-effect.

6.2 OLED-beeldscherm

Het 6.2-inchdisplay neemt een groot deel van de voorkant in beslag doordat er een inkeping is gemaakt voor de sensoren. Hierdoor zijn de schermranden nog dunner en blijft de G8s hanteerbeer ondanks het grotere beeldscherm. Daarnaast is het Full HD+ display erg zuinig door de OLED technologie.

Snapdragon 855-processor

Om ervoor te zorgen dat geen enkele taak teveel is gevraagd voor de G8s, is er een Snapdragon 855-chipset onder de motorkap geplaatst. De meegeleverde 6GB aan werkgeheugen zorgt ervoor dat meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren geen probleem is.

Genoeg opslag voor de gemiddelde gebruiker

Met 128GB aan interne opslag heb je voldoende ruimte voor je favoriete apps en veel foto's. Na wat langer gebruik is de kans groot dat je toch wat problemen krijgt met te weinig opslag. Een online opslag voor je foto's is hierdoor erg handig voor mensen die veel foto's maken!

Android Pie 9.0

Het besturingssysteem Android 9.0 biedt veel mogelijkheden voor fabrikanten zoals LG. De G8s heeft een zelfontwikkelde LG UX schil over het besturingssysteem waardoor appicoontjes er net wat anders uit zien. Het menu is ook net even wat ander en extra instellingen zijn ook te vinden in de LG UX skin.

LG
99999999 Items

Specificaties

EAN:
8806087037968

16 andere producten in dezelfde categorie: