Redmi Note 9T 4GB 64GB NightFall Black DUAL 5G

Redmi Note 9T 4GB 64GB NightFall Black DUAL 5G

Referentie:

€ 251,00
€ 200,80 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Beschrijving van de Xiaomi Redmi Note 9T

De Xiaomi Redmi Note 9T is gepresenteerd in januari 2021 en beschikt over een leuke combinatie aan specs voor een zacht prijsje. Nu is dit waar de Redmi Note-serie bekend om staat, maar deze Redmi-smartphone is de eerste die 5G mobiel internet ondersteunt!

Daarnaast beschikt de Redmi Note 9T over een driedubbele camera aan de achterkant en heeft deze smartphone een lekker grote batterij van 5000mAh. De Redmi Note 9T is te krijgen met 64 of 128GB aan opslaggeheugen en met een zwarte of paarse kleur.

Viervoudige camerasetup

De Redmi Note 9T heeft aan de achterkant drie verschillende camera's. Naast de primaire 48-megapixelcamera beschikt deze smartphone namelijk over een macrolens en een wijdhoeklens. De macrolens gebruik je voor supergedetailleerde close-ups en met de wijdhoeklens maak je foto's van bredere onderwerpen zoals landschappen.

Snel mobiel internet door 5G-ondersteuning

Deze smartphone ondersteunt 5G mobiel internet en voor deze prijs is dat best wel bijzonder. Ook met de Redmi Note 9T download je dus razendsnel grote bestanden van het internet, of stream je series en muziek op de hoogste kwaliteit. Zo ben je helemaal up-to-date!

Groot display met kleine schermranden

Het display van de Redmi Note 9T is met 6.53 inch lekker groot. Je hebt dus veel ruimte voor al je apps en games! De schermranden zijn aan alle kanten lekker smal, wat ervoor zorgt dat de telefoon zelf alsnog lekker in de hand ligt. De 13 megapixel selfiecamera zit linksboven in het scherm verwerkt.

Dual-sim én uitbreidbare opslag

De Redmi Note 9T heeft in totaal ruimte voor drie kaarten: Twee simkaarten en één micro-SD-kaart. Zo gebruik je twee telefoonnummers in deze telefoon, terwijl je ook nog ruimte hebt voor een extra geheugenkaartje. Ook dit zie je niet vaak en dit maakt de Redmi Note 9T extra flexibel.

Grote batterij die snel oplaadt

De 5000mAh-batterij van de Redmi Note 9T zorgt ervoor dat deze smartphone gemakkelijk een dag op een batterijlading meegaat. Daarom hoef je niet altijd een telefoonoplader mee te nemen! Je laadt deze smartphone met een maximaal vermogen van 15W op, waardoor de telefoon ook weer lekker snel vol is.

Xiaomi
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6934177727665

16 andere producten in dezelfde categorie: