OnePlus 7 - 128GB (6GB) - Zwart

OnePlus 7 - 128GB (6GB) - Zwart

Referentie:

€ 449,00
€ 359,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Van de grond af opnieuw opgebouwd met behulp van 7nm-technologie. Het nieuwe Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobile platform verhoogt de lat voor mobile power. Geniet van beter gamen, scherpere foto's en een verbazingwekkende levensduur van de batterij. Met de OnePlus 7 gaat alles moeiteloos. Dankzij een licht gebogen glazen achterkant, verfijnde horizonlijn en gladde textuur, is de OnePlus 7's zowel oogstrelend als comfortabel.

Hardware

De OnePlus 7 past zich op intelligente wijze aan je persoonlijke gebruik aan met RAM Boost. De apps die je het meest gebruikt, worden op de achtergrond voorgeladen en krijgen extra RAM-geheugen om opstarttijden te versnellen en ervoor te zorgen dat ze altijd voor je klaar staan. De nieuwe Fnatic mode, biedt de OnePlus 7 een krachtige en meeslepende game-ervaring. Voel elke noot met onze nieuwe dubbele stereoluidsprekers, mogelijk gemaakt door Dolby Atmos. Of het nu gaat om een ​​game, album, film of podcast, de allesomvattende en krachtige speakers zorgen voor een perfecte geluidsweergave.

Opslag

Bewaar maximaal 256 GB aan gegevens op je OnePlus 7 en verplaats bestanden snel met nieuwe UFS 3.0-technologie. Of je nu een film naar je telefoon overzet, of vakantiefoto's naar je laptop verstuurt, het overbrengen van bestanden gaat snel en gemakkelijk. Zelfs de meest veeleisende power-gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over te weinig ruimte.

Camera

Foto's gemaakt op de OnePlus 7's nieuwe 48 megapixel camera aan de achterzijde, met een diafragma van F / 1.7, komen helder en levendig tevoorschijn. Het nieuwe software-algoritme brengt de details van foto's bij weinig licht naar voren en optimaliseert de helderheid voor een kristalhelder beeld, ongeacht het tijdstip van de dag.

Met zijn 16 MP-sensor en HDR-technologie worden foto's gemaakt met de OnePlus 7's front-facing camera mooier dan ooit tevoren. In combinatie met de portrait mode krijg je elke keer professionele selfies. Sommige foto's kunnen het beste 's nachts worden gemaakt. Leg de nacht vast met onze nieuwe en verbeterde Nightscape mode. Van prachtige skylines tot rustige meren, Nightscape 2.0 helpt je om prachtige foto's te maken in het donker. Schiet portretten met grotere nauwkeurigheid en precisie. De OnePlus 7 heeft een verbeterde portrait mode en zorgt ervoor dat de gelaatstrekken mooi gedetailleerd zijn en verfijnde, duidelijke foto's vastlegt.

Ontgrendelen

Raak het scherm van je OnePlus 7 aan om het te ontgrendelen. Met een nog grotere optische sensor en een extra lens, is het ontgrendelen van de OnePlus 7 sneller en veiliger dan ooit. Intuïtief en smooth. OxygenOS stroomlijnt de manier waarop je met je telefoon omgaat. Moeiteloos navigeren en verbeterde gestures garanderen een software-ervaring die werkt.

Batterij

Een 3700 mAh-batterij en Fast Charge betekent dat je altijd klaar bent voor actie. Fast Charge blijft koel, zelfs wanneer je de telefoon gebruikt, zodat je op volle snelheid kunt gamen of films kunt kijken.

OnePlus
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6921815607915

16 andere producten in dezelfde categorie: