Motorola Moto G 5G - 64GB - Grijs

Motorola Moto G 5G - 64GB - Grijs

Referentie:

€ 249,00
€ 199,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Wil je vliegensvlugge 5G-snelheden? Met de , you got it. Download films in enkele seconden1. Maak scherpere foto's bij weinig licht met het camerasysteem van 48 MP. Bekijk alles in levensechte kleuren op het 6,7-inch Max Vision HDR10-beeldscherm. En doe het allemaal non-stop met een batterijduur van meer dan twee dagen. Wil je de snelheid van de toekomst vandaag? Maak dan kennis met de moto g 5G.

Supersnelle 5G-snelheden

Doe meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden met de snelheid van 5G. Download je favoriete films in enkele seconden. Stream intensieve online games zonder vertragingen. En voel alsof je echt samen bent tijdens videochats. In vergelijking met 4G levert 5G meer bandbreedte, lagere latentie en kortere vertragingstijd, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

Accucapaciteit van meer dan twee dagen

Werk, maak plezier en krijg meer gedaan in je dag met een 5000 mAh-accu waar je meer dan twee dagen mee vooruit kunt. Heb je een snelle powerboost nodig? TurboPower™ 20 geeft je tien uur aan batterijduur in slechts 15 minuten3, dus je bent overal op voorbereid.

een camera voor elk moment

Scherpere, helderdere foto's bij elk licht zijn eenvoudig met een 48 MP-sensor2 en Quad Pixel-technologie. Bovendien past er 4x meer in het kader met een ultragroothoeklens en maak je ongelooflijke close-ups met de Macro Vision-camera.

5G gaming onderweg

Naast bliksemsnelle 5G-gegevenssnelheden levert de Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G-processor 20% snellere CPU- en 10% snellere GPU-prestaties† dan de vorige generatie. Stream onderweg soepel games van desktopkwaliteit. Bekijk levendige, levensechte grafische weergaven in een oogwenk. En vertrouw op efficiënte, langdurige prestaties die je niet zullen teleurstellen.

verbeter je entertainment

Kijk hoe films tot leven komen in levendige, levensechte kleuren op een 6,7-inch Max Vision HDR10-beeldscherm. Voel alsof je echt aanwezig bent tijdens videochats en bekijk je favoriete games met helderdere details, zodat je die legendarische overwinning kunt stimuleren.
Motorola
99999999 Items

Specificaties

EAN:
0840023211423

16 andere producten in dezelfde categorie: