POCO F3 White 6GB 128GB Android

POCO F3 White 6GB 128GB Android

Referentie:

€ 399,00
€ 319,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Poco heeft in maart 2020 de nieuwe F3 serie aangekondigd. De smartphones in deze reeks zijn de krachtigste Poco's tot nu toe, met een Snapdragon 870 processor en zijn ze beschikbaar in een 128GB en 256GB variant. Als je op zoek bent naar een wat meer high-end telefoon is deze Poco F3 zeker een leuke optie!

Naast de sterke hardware heeft de Poco F3 een mooi scherm. Het is een Full-HD+ AMOLED scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. Hierdoor heeft deze smartphone scherpe beelden en zijn animaties erg soepel en dit scherm doet zeker niet onder voor die van andere high-end telefoons.

Drie camer's op de achterkant

De Poco F3 is uitgerust met drie cameras aan de achterkant. Zo heb je voor bijna elke situatie wel een camera die een goede foto weet te maken. De hoofdcamera is een 48-megapixellens en zal in bijna alle gevallen scherpe beelden maken.

Om de hoofdcamera te ondersteunen heeft Poco nog twee andere lenzen toegevoegd. De eerste is een ultragroothoeklens, waarmee je brede landschappen goed vastlegt en leuke groepsfotos maakt. De derde camera is een macrolens, waarmee je ook kleine objecten gedetailleerd vast legt.

Prachtige beelden op de 120Hz display

Het scherm van de Poco F3 is er eentje waar je echt van geniet. Met een grootte van 6.67 inch kijk je er plezierig een filmpje op en ook gamen is een echte ervaring. Doordat de beelden 120 keer per seconde verversen zijn animaties echt soepel en zijn haperingen verleden tijd.

Snelle hardware

Poco heeft de F3 veel rekenkracht gegeven met de Snapdragon 870 processor. Deze processor kan bijna alle apps aan die je er tegenaan gooit, dus je favoriete game spelen is geen probleem. Verder heeft deze uitvoering 6GB werkgeheugen, waardoor multitasken de telefoon niet trager maakt.

Genoeg batterij

Met de accu in de Poco F3 maak je gemakkelijk de dag mee vol. De batterij heeft een capaciteit van 4520mAh, waardoor de telefoon lang mee kan. Mocht de smartphone toch leeg zijn, dan heb je em binnen no time weer vol met de 33W snellader.

Voorbereid op 5G

De Poco F3 heeft ook ondersteuning voor 5G, echter is dit op dit moment nog niet bij alle providers beschikbaar. Zodra jouw provider dit uitrolt ben je er dus meteen klaar voor met dit toestel. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon 4G blijven gebruiken met de Poco F3!

Contactloos betalen met je telefoon

De Poco F3 heeft een aantal handige functies, waaronder een NFC-chip. Hiermee kan je je telefoon als pinpas gebruiken en contactloos betalen in de winkel. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken of je wel geld mee hebt. Check wel even of je bank dit ook ondersteunt!

Xiaomi
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6934177737015

16 andere producten in dezelfde categorie: