Samsung Galaxy S7 - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S7 - 32GB - Zwart

Referentie:

€ 409,00
€ 327,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Wij veranderen de manier waarop jij je ervaringen en herinneringen deelt helemaal. We verleggen de grenzen van wat een telefoon allemaal kan doen. Dit is het grootste wat met een telefoon kan gebeuren. Ooit.

Galaxy S7 edge

We hebben grote stappen voorwaarts gezet door veel obstakels weg te halen en revolutionaire ontwikkelingen door te voeren. De Galaxy S7 en S7 edge zijn ontworpen door naar naar jullie te luisteren. Vorm en functie zijn nu samengevoegd. Ook hebben we de nieuwste features geintroduceerd waarmee we binnenkort niet meer zonder kunnen. Galaxy S7 en S7 edge.

Vraag en antwoord

Welke oplader kan ik gebruiken bij de Samsung S7?

Hiervoor dien je de Micro-USB kabel te gebruiken. Vanaf S8 maken Samsung's gebruik van USB-C

Design

Er zijn geen concessies gedaan bij het ontwerpen van de Samsung Galaxy S7 en S7 edge. Het resultaat is ongekende bruikbaarheid waarbij geavanceerde functies zijn gecombineerd met een naadloos gestroomlijnde vormgeving. De Samsung Galaxy S7 en S7 edge zijn gewoon prachtig om te zien en fantastisch om te gebruiken.

Camera

Het echte leven speelt zich af onder alle mogelijke lichtomstandigheden en je zou in staat moeten zijn foto's te maken zonder te hoeven nadenken over de verlichting of het ontbreken hiervan. Of je nu trucs op een skateboard uitvoert of kaarsjes uitblaast op een verjaardagstaart, foto's met de Samsung Galaxy S7 en S7 edge camera zien er altijd scherp, duidelijk en vol leven uit.

Gaming

Mobile gaming is nu een stuk aantrekkelijker omdat de Samsung Galaxy S7 en S7 edge zijn voorzien van een speciale regelcentrale voor games en functies als het opnemen van gameplay.

Hardware

De Galaxy S7 en S7 edge, met hun krachtige processor, werken soepel en snel, en verwerken probleemloos alle gegevens op je microSD-kaart. En zelfs met de grotere batterij gaat het opladen sneller.

Bestand tegen water en stof

Via een combinatie van uitstekende materialen hebben we een eenvoudige maar bijzonder effectieve manier ontwikkeld om het inwendige volledig af te schermen, terwijl USB-poorten en oortelefoonaansluitingen open blijven. De Galaxy S7 en S7 edge heeft geen gedoe met extra dopjes of kapjes.

Sneltoetsen

Wij denken continu na over manieren om jouw leven gemakkelijker te maken; je te helpen dingen sneller te doen. Wij hebben manieren ontwikkeld om met één aanraking en blik te krijgen wat je nodig hebt. En deze sneltoetsen brengen je overal naartoe.

Accessoires

We hebben een uitstekende reeks Samsung Galaxy S7 accessoires en Samsung Galaxy S7 edge ontwikkeld speciaal voor jou. Deze variëren van smartphone hoesjes die meer doen dan alleen beschermen tot opladers waarmee je overal snel over stroom kunt beschikken.

Samsung
99999999 Items

Specificaties

EAN:
8001625885470

16 andere producten in dezelfde categorie: