Samsung Galaxy M31- 128GB- zwart

Samsung Galaxy M31- 128GB- zwart

Referentie:

€ 298,00
€ 238,40 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Samsung Galaxy M31 beschikt over een aantal prachtige camera's. Deze camera's brengen een scala aan functies en mogelijkheden. De smartphone heeft een batterij van maar liefst een 6.000 mAh batterij, waardoor de telefoon makkelijk een hele dag mee kan. Er zit een Exynos 9611 processor in met 6GB RAM, dit zorgt voor razendsnelle smartphone.

Camera

De telefoon beschikt over een quad camerasysteem. Deze bestaat uit een 64 megapixel hoofdcamera, een 5 megapixel diepte camera, een ultra wide camera en een macro camera. Deze camera opstelling zorgt ervoor dat je heldere en scherpe foto's kan maken, prachtige portret foto's kan maken, schitterende ultra wide angle foto's van bijvoorbeeld landschappen of groepsfoto's. Dankzij de macro camera is het mogelijk om objecten van dichtbij erg scherp te krijgen. Aan de voorkant van de telefoon is een 32 megapixel selfiecamera te vinden. Deze slimme camera heeft de optie om smart beauty technologie te gebruiken om je gezicht egaler te maken.

Batterij

De Samsung Galaxy M31 beschikt over 6.000 mAh batterij. Met deze batterij kan je makkelijk de hele dag gebruik maken van je smartphone. Hiernaast is het ook mogelijk om op te laden middels een 15W snellader. Hierdoor is je telefoon binnen de kortste keren weer helemaal opgeladen.

Display

Het grote 6.4 inch Infinity-U Display zorgt voor een prachtige beeldkwaliteit. De beelden worden weergegeven om een Full HD+ Amoled scherm, wat zorgt voor diepe kleuren en een scherp beeld. Bekijk je favoriete film of serie op dit prachtige scherm voor een meeslepende kijkervaring.

Ontgrendelen

De M31 is te ontgrendelen door middel van face unlock en door een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon. Door het gebruik van de gezichtscanner ontgrendel je je telefoon simpel door de telefoon naar je gezicht te houden.

Samsung
99999999 Items

Specificaties

EAN:
8806090433115

16 andere producten in dezelfde categorie: