Apple iPhone SE 2016 - 32 GB - Rosegoud - Refurbished door leapp -  A-grade

Apple iPhone SE 2016 - 32 GB - Rosegoud - Refurbished door leapp - A-grade

Referentie:

€ 179,00
€ 143,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Klein van buiten, krachtig van binnen.

De iPhone SE is dé telefoon voor iedereen die op zoek is naar een smartphone die uitzonderlijke prestaties kan verrichten, maar niet te groot van formaat is. Zo werkt de telefoon snel dankzij de A9 processor en bevat de iPhone SE een 12 megapixel camera waarmee je schitterende foto’s en 4K-video’s maakt. Ook beschikt de iPhone SE over de vingerafdruksensor Touch ID en een 4 inch Retina Display, waardoor de telefoon heerlijk in de hand ligt. Het is daarnaast mogelijk om Siri te gebruiken op de iPhone SE. De iPhone SE is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

Waarom een refurbished iPhone SE?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Refurbished devices zijn geen tweedehands toestellen maar apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Ook mooi meegenomen: al onze refurbished iPhones zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu! Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie! Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone SE, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

Hulp nodig bij je aankoop?

Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media. Daarnaast kun je langskomen in een van onze 13 winkels in Nederland.

99999999 Items

Specificaties

EAN:
6013738618656

16 andere producten in dezelfde categorie: