Apple iPhone 7 - 32GB - Rosegoud - Refurbished door Catcomm - A Grade

Apple iPhone 7 - 32GB - Rosegoud - Refurbished door Catcomm - A Grade

Referentie:

€ 218,00
€ 174,40 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Apple Refurbished iphone 7 32gb Roos
Onze Cathcomm Rrefurbished Iphones zijn getest op meer dan 50 functies door robot testsoftware van leverancier. Een refurbished telefoon is niet te vergelijken met een tweedehands telefoon omdat een tweedehands telefoon niet gecontroleerd is en geen nieuwe onderdelen heeft gekregen.Denk hierbij aan het testen van de speakers, microfoon, camera’s, batterij, het opladen en alle fysieke knoppen. De status is goed, dit houdt in dat er wel enkele gebruikers sporen te zien zijn maar het toestel is van binnen in zeer goede staat die 100% technisch in orde zijn.Hierbij biedt Cathcomm een garantie van 12 maanden en een minimaal batterijpercentage van 85% en wordt geleverd inclusief data kabel, oplader en sim pin. Cathcomm refurbished is op dit moment het meest betrouwbare merk in de markt en staat zeer hoog aangeschreven binnen heel Europa.

A Grade:
De status is Als nieuw, dit houdt in dat er geen tot slechts een enkele gebruikers sporen te zien zijn maar het toestel is van binnen in zeer goede staat die 100% technisch in orde zijn.

B Grade:
De status is goed, dit houdt in dat er wel enkele gebruikers sporen te zien zijn maar maar het toestel is van binnen in zeer goede staat die 100% technisch in orde zijn.

C Grade
Onze Cathcomm refurbished Iphones zijn getest op meer dan 50 functies door robot testsoftware van leverancier. De status is redelijk, dit houdt in dat er wel enkele gebruikers sporen te zien zijn maar maar het toestel is van binnen in zeer goede staat die 100% technisch in orde zijn.

De iPhone 7 is een subtiele update van de iPhone 6S. De camera is beter door het gebruik van nieuwe camerasystemen. Door de krachtige A-10 Fusion Chip is de iPhone 7 twee keer sneller dan zijn voorganger en gaat de batterij langer mee. Het Retina display is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Het nieuwe stereospeakersysteem zorgt ervoor dat de iPhone 7 meer geluid produceert en een groter bereik heeft. Om dit alles compleet te maken is de iPhone 7 stof- en dompelwaterdicht gemaakt, zo doorsta je elke regenbui.

Plus- en minpunten van de iPhone 7

Touch ID

Taptic Engine

Dompelwaterdicht (IP67)

Geen koptelefoonaansluiting

Kan niet draadloos opladen

Camera

De iPhone 7 heeft een 12 Megapixel camera die uitgerust is met optische beeldstabilisatie. Hierdoor kun je bewegende beelden beter en mooier vastleggen. Belichting is ook geen probleem meer met de camera van de iPhone 7. Door een groter diafragma en een flits die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht is het maken van mooie foto’s nog nooit zo simpel geweest.

Speakers

De nieuwe speakers van de iPhone 7 produceren 2 keer zoveel meer geluid en hebben een groter bereik dan zijn voorganger. De iPhone 7 wordt geleverd met EarPods met een Lightning-connector.

iOS 12

iOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. Op de iPhone 7 zorgt IOS 12 ervoor dat apps 0,5 seconde sneller openen en geeft het meer inzichten in de gezondheid van je batterij.

De smartphone die je bekijkt is top, maar het kan altijd beter:

De iPhone 7 beschikt over een krachtige A-10 Fusion Chip en is stof- en waterbestendig!

De iPhone 8 is voorzien van een sterk verbeterde chip en afgewerkt met een prachtige glazen behuizing! Daarnaast is hij dompelwaterdicht en draadloos oplaadbaar!

De iPhone X biedt een fantastisch edge-to-edge scherm, een krachtige A11 Bionic chip en een baanbrekende dual camera!

"

Apple Refurbished iphone 7 32gb 32 gb Roze, Roos, RoseGoud

Bekijk de bijpassende accessoires

99999999 Items

Specificaties

EAN
8720165060733
EAN:
8720165060733

16 andere producten in dezelfde categorie: