Huawei P40 - 5G - 128GB - Goud

Huawei P40 - 5G - 128GB - Goud

Referentie:

€ 499,00
€ 399,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De cutting-edge Kirin 990 5G chipset verandert je hele idee van snelheid. De Ultra Vision Leica Triple Camera met geupgrade AI-vermogen verandert je hele opvatting over fotografie en videografie. Er rest voortaan niets anders dan je verhaal te doen met de kracht van foto's en video's.

Besturingssysteem

De Huawei P40 serie wordt gelanceerd met enkel Huawei Mobile Services. Dit houdt in dat er geen gebruik wordt gemaakt van de Google Play Store, waar o.a. apps als Gmail en Google Maps onder vallen. Je apps kun je op verschillende manieren installeren. Met Huawei Phone Clone zet je apps & data (o.a foto’s) makkelijk over van je oude naar je nieuwe smartphone. Via Petal Search – Vind apps (aanbevolen) vind je snel en eenvoudig jouw favoriete apps in een aanbod van +500K apps. Daarnaast heeft Huawei z’n eigen AppGallery (vergelijkbaar met de Google Play Store).

Oog voor detail en elegantie

Als lofbetuiging aan puurheid komt de HUAWEI P40 uitsluitend in kleuren die de natuur reflecteren: Black, Blush Gold en Silver Forest. De refractieve matte finish geeft de tinten diepgang en elegantie voor een etherisch gevoel van innerlijke rust waarmee je alles en iedereen kunt benaderen.

Het leven begint waar jouw verhalen zich ontwikkelen. Omdat we het hier hebben over het meest hoogstaande systeem van functies tot nu toe heeft de Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple Camera werkelijk geen enkele moeite om vast te leggen wat het daglicht onthult dan wel de nacht verhult, in close-up of ingezoomd. Leg het allemaal even moeiteloos vast om zo je eigen verhalen te vertellen.

Elk hoofdstuk vertelt z'n eigen krachtig verhaal

Geniet van een groots overzicht dankzij de 50 MP hoofdcamera. Evenveel als je ogen kunnen zien maar dan met een ongelooflijke scherpte en detailvoering. Zoom daarbinnen in op allerlei uitvergrotingen, elk met hun eigen verhaal, al even rijk aan kleur en detail.

Gewenste scherpte en helderheid, ook bij weinig licht.

Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs je meest subtiele glimlachjes, je donkerst getinte jurkjes en/of die telkens opflikkerende skylines in het donker worden vastgelegd. Met nog steeds een geweldig lichtspel,alle kleuren scherp en minimale ruis.En dus kun jij voortaan zoveel meer verhalen vertellen...

Meervoudige focaallengten voor verschillende verhalen

De 3x Optische Zoom biedt een maximale zoom tot 30x. Zo kan de HUAWEI P40 de taferelen van verschillende afstanden vastleggen. Begin bijvoorbeeld met het totale plaatje, zoom daarna in op een onderdeel in de foto, om dan te eindigen met een detail dat niemand verwacht had. Dezelfde situaties, maar steeds totaal verschillende verhalen.

Hoe dichterbij hoe beter vaak

Het kan zo ongelooflijk imposant zijn om de kleinste details vanaf zo'n 2,5 meter afstand op te blazen. Met de macrolens kun je zo ver gaan om het ingewikkelde raderwerk van een horloge, de delicate vleugels van een insect of de woeste verfstreken van het penseel op doek scherp dichtbij te halen.

De Ultra Vision Hoofdcamera in samenspel met de Multi-Spectrum Colour Temperature Sensor met Artificial Intelligence (AI) AWB Algorithm geven je zoveel meer! De HUAWEI P40 biedt in 1 klap een 45% hogere kleurprecisie en herkent, analyseert en segmenteert omgevingssituaties inclusief de rol die de gefotografeerde personen daarin innemen. Vervolgens worden de pixelniveaus verbeterd en waar nodig verdiept, zodat de lichtval, de natuurlijke kleuren en de scherpe details maximaal worden. Hoe meer jij in de weer bent met het schieten van portretten, hoe meer je in de gaten hebt dat de HUAWEI P40 feitelijk nog veel waardevoller is dan een locatieassistent die alleen de ideale omstandigheden qua licht en setting voor je creeert

Toon jezelf, vol zelfvertrouwen. De 32 MP camera aan de voorkant houdt rekening met specifieke gelaatstrekken en past automatisch en intelligent de belichting en de kleuren aan om jou van je beste kant te tonen; het natuurlijke middelpunt van je selfie.

Ervaar supersnelheid met 's werelds eerste geintegreerde 5G SoC Kirin 990 5G-chipset. Dankzij de 7nm+ EUV-technologie en de innovatieve CPU-architectuur biedt de HUAWEI P40 de hoogste haalbare efficientie en systeemflow. Daarbij zul je versteld staan van de grafische prestaties van de Mali-G76 MC16 GPU, die een ongekende beeldverwerking realiseert met behulp van een sterk geupgrade ISP en geavanceerde AI-functies in de Dual Core NPU.

De innovatieve CPU-architectuur zorgt voor een hoge energie-efficientie. En het AI-toewijzingsmechanisme maakt optimaal gebruik van de 3 800 mAh-batterij voor dito prestaties en een langere gebruikstijd.

Je gezicht is je wachtwoord

De futuristische Face Unlock-functie is ontwikkeld om jouw gezicht en alle unieke kenmerken daarvan te herkennen en te gebruiken als verificatiesleutel om het scherm te ontgrendelen of om bepaalde prive-apps te openen. Zelfs in het donker!

Raak aan, scan en verifieer

Telkens wanneer je de telefoon oppakt, kun je deze met 1 vinger ontgrendelen door je vingerafdruk te laten lezen op het vergrote verificatiegebied. De meest natuurlijke beweging in dienst van snelle en nauwkeurige verificatie!

Van geplande HD-telefoongesprekken tot ongeplande lol

Zelfs bij weinig licht of zwakke netwerkomstandigheden, biedt HUAWEI MeeTime je stabiele audio- en videoprestaties met hoge resolutie in combinatie met andere HUAWEI-apparaten. Bovendien kun je het scherm delen met je vrienden tijden het shoppen in de winkelstraat of om je ouders op afstand te helpen hun telefoononhandigheden op te lossen door het letterlijk voor te doen op het scherm. En zelfs als je hem geschakeld hebt met Action Camera of het Fisheye Conferencing Camera Systeem lukt het nog steeds om heldere gesprekskwaliteiten te realiseren,om productieve vergaderingen op te zetten met meerdere deelnemers en/of om tegelijkertijd meerdere fun en entertainmentsdingen door elkaar te laten lopen.

Huawei
99999999 Items

Specificaties

EAN
6901443378975
EAN:
6901443378975

16 andere producten in dezelfde categorie: