Sony Xperia 10 II  - 128GB - Wit

Sony Xperia 10 II - 128GB - Wit

Referentie:

€ 339,00
€ 271,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Verwacht meer van je smartphone

Indrukwekkende weergave en opnamen met een gestroomlijnd ontwerp. Met de Xperia 10 II kun je nog meer van je smartphone genieten, waar je deze ook voor gebruikt.

Laat het maar regenen; maak foto's en bekijk ze in alle weersomstandigheden

De Xperia 10 II heeft een IP65/68-certificering voor waterbestendigheid, is voorzien van duurzaam Corning Gorilla Glass 6 en een lange batterijduur. De Xperia 10 II is dus zo ontworpen dat u hem zorgeloos kunt gebruiken. De functie met meerdere vensters biedt nieuwe manieren om uw smartphone te gebruiken, terwijl het bekijken van inhoud een genot is dankzij een filmisch 21:9 OLED-breedbeeldscherm van 6 inch. U kunt ook genieten van meer creatieve vrijheid voor foto's en video's, dankzij de nieuwe camera met drie lenzen.

Display

Dankzij een indrukwekkend 21:9 OLED-breedbeeldscherm van 6 inch kunt u genieten van uw smartphone zoals nooit tevoren.

Als smartphone en TV elkaar ontmoeten

We hebben gebruik gemaakt van onze wereldberoemde tv-expertise om de Xperia 10 II te perfectioneren en een uitzonderlijke OLED-schermbeleving te creëren. De resultaten zijn adembenemend met ongelofelijk rijke, natuurlijke kleuren en diepere zwarttinten.

Camera

Of u nu foto's maakt of video's opneemt, met de Xperia 10 II-camera met drie lenzen kunt u elke keer weer gemakkelijk prachtige foto's maken. Een camera met drie lenzen - met ultrabreed, groothoek en telefoto - geeft u de creatieve flexibiliteit om prachtige beelden vast te leggen in een reeks van scenario's en omstandigheden.

16 mm, ultrabreed

Kies voor de ultrabreed van 16 mm als u alles op de foto wilt krijgen.

26 mm, groothoek

Bij de meeste fotomomenten en bij scènes met weinig licht kiest u voor de groothoeklens van 26 mm.

52 mm telefoto

Als u dichterbij uw object wilt komen, kiest u de telefoto van 52 mm.

De makkelijke manier voor schitterende foto's

Door de fotografische expertise van Sony te combineren met AI (Kunstmatige Intelligentie) kan de Xperia 10 II verschillende opnamescenario's herkennen en de camera-instellingen hierop aanpassen. Zo legt u telkens weer prachtige beelden vast.

Nachtmodus

Schakel over naar de nachtmodus en de instellingen van de Xperia 10 II worden aangepast om u te helpen prachtige beelden vast te leggen bij weinig licht.

4K-video-opnamen

Maak opnamen met vier keer de resolutie van Full HD, zodat u zelfs het kleinste detail kunt zien.

SteadyShot

SteadyShot zorgt voor vloeiende, trillingsvrije video's, zelfs wanneer u onderweg filmt.

Gebruiksgemak

De Xperia 10 II is dag in, dag uit een genot om te gebruiken, dankzij een handige functie met meerdere vensters, browsen op het 21:9-scherm en andere intuïtieve functies.

Meerdere vensters voor multitasking

Met de optie voor meerdere vensters op het 21:9-breedbeeldscherm kunt u het scherm eenvoudig opsplitsen in twee verschillende vensters en in elk venster een andere app uitvoeren. Het is perfect voor multitasken: een plattegrond bekijken op het ene venster terwijl u berichten verstuurt op het andere.

Eenvoudig met één hand te bedienen

De Xperia 10 II mag dan wel een groot scherm van 6 inch hebben, maar dat weerhoudt u er niet van om het met één hand te bedienen. De minischermfunctie brengt alles binnen handbereik, terwijl de Zijsensor snel en intuïtief de functie voor meerdere vensters opent en u toegang geeft tot al uw apps. Zo licht en eenvoudig te hanteren, of u nu een foto maakt of een game speelt.

Waterbestendig, duurzaam ontwerp

De Xperia 10 II is aan de voor- en achterzijde voorzien van Corning Gorilla Glass 6, voor een langere levensduur en betere bescherming. En de IP65/68-certificering betekent dat hij ook bestand is tegen water en stof.

Batterij met lange gebruiksduur

Met een duurzame batterij van 3600 mAh zorgt de Xperia 10 II ervoor dat u al het vermogen hebt dat u nodig hebt.

Uitmuntende audio, draadloos of bedraad

Dankzij onze ervaring op het gebied van audio kunt u een geweldige luisterervaring beleven, inclusief de ultieme luisterervaring met draadloze audio met hoge resolutie. We hebben ook het gemak en de kwaliteit van een 3,5-mm-audioaansluiting behouden, met DSEE HX voor verbluffende audio-upscaling en het afspelen van audio met hoge resolutie.

Sony
99999999 Items

Specificaties

EAN
7311271631712
EAN:
7311271631712

16 andere producten in dezelfde categorie: