Samsung Galaxy M20 Power - 64GB - Blauw

Samsung Galaxy M20 Power - 64GB - Blauw

Referentie:

€ 190,60
€ 152,48 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Samsung Galaxy M20 Power heeft met maar liefst 5.000mAh de krachtigste batterij in haar prijsklasse. Dankzij de M20 Power gaat jouw smartphone de hele dag mee.

Vraag en antwoord

Welke simkaart past er in de Samsung Galaxy M20 Power?

In de Samsung Galaxy M20 Power kun je een Nano Simkaart gebruiken. Let op: Dit moet een Europese Simkaart zijn. Deze wordt niet bij het toestel geleverd.

Kan ik deze telefoon buiten Nederland/Belgie gebruiken?

Standaard zit er een EU-lock op Samsung smartphones. Door met een Nederlandse/Belgische simkaart minimaal 5 minuten te bellen, haal je de EU-lock van de smartphone.

Batterij

De Samsung Galaxy M20 Power is voorzien van een batterij van 5.000mAh, wat gelijk staat aan maar liefst 29 uur bellen. Gebruik jouw smartphone de hele dag zonder tussentijds te hoeven opladen. Is je batterij toch bijna leeg? Na slechts 10 minuten snelladen kan je alweer 1 uur lang video's kijken, 2 uur bellen, of alweer 7 uur muziek luisteren. Ga je liever voor 100% batterijvermogen? Dankzij de snelladen functionaliteit is jouw M20 Power binnen maar liefst 145 minuten weer volledig opgeladen.

Display

Het 6.3 inch infinity display zorgt voor een meeslepende kijk ervaring met een gemaximaliseerde schermgrootte. Ideaal voor het kijken van video's, voor het spelen van games of om te browsen. De gemaximaliseerde schermgrootte komt niet alleen dankzij de smalle bezels, maar ook dankzij het infinity-V Display; een v-vormige inkeping bovenaan het scherm waarin de frontcamera is verwerkt.

Dubbele camera met groothoeklens

De Galaxy M20 Power is voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde van 13 & 5 Megapixel. De dubbele camera's bootsen het menselijk zicht na dankzij de groothoeklens (120 graden), en zorgen voor heldere, scherpe foto's dankzij de Live Focus modus. Wil je liever een foto maken met een vervaagde achtergrond? Ook Bokeh effecten worden ondersteund op de M20 Power. Naast de dubbele camera's aan de achterzijde, heeft de M20 Power ook nog een frontcamera van 8 Megapixel, ideaal voor het maken van selfies.

Simpel maar veilig ontgrendelen

Ontgrendel je M20 Power gemakkelijk maar veilig middels gezichtsherkenning of de vingerafdrukscanner.

Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8801643822538

16 andere producten in dezelfde categorie: