Samsung Galaxy A20s - 32GB - Blauw

Samsung Galaxy A20s - 32GB - Blauw

Referentie:

€ 159,00
€ 127,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Samsung Galaxy A20s beschikt over een triple camera systeem om in iedere situatie de perfecte foto te kunnen schieten. De smartphone kan beveiligd en ontgrendeld worden met een vingerafdrukscanner en met gezichtsontgrendeling. Dankzij de 4000 mAh batterij met Fast Charge technologie hoef je nooit meer zonder batterij te zitten.

Triple Camera voor schitterende foto's keer op keer
Met de Triple Camera beschik je over een primaire camera van 13MP, een Depth Camera van 5MP en een Ultra Wide Camera van 8MP. Zo heb je voor elk moment de juiste camera en maak je van elk moment iets speciaals. Met de Depth Camera vestig je alle aandacht op het onderwerp van je foto en met de Ultra Wide Camera leg je al je herinneringen in 120 graden vast. Vanaf nu zijn alledaagse momenten nooit meer zomaar alledaags.

Snellere en soepelere prestaties
De krachtige Octa-core processor en de 3 GB RAM gaan supersnel om met je games met veel graphics en livestreams. Met 32 GB intern geheugen en tot 512 GB externe opslagruimte heb je meer dan voldoende ruimte om te streamen, downloaden en te posten.

Voldoende power om jou moeiteloos bij te benen
Jij bent elke dag continu in de weer en dus heb je een telefoon nodig die jou kan bijhouden. De Galaxy A20s heeft een batterijcapaciteit van 4.000 mAh en is voorzien van 15W Fast Charging-technologie, dus daarmee zit jij wel goed. Content delen met vrienden, eindeloos streamen en kijken, jij hoeft je nooit te vervelen, deze telefoon kan het allemaal aan.

Beveiliging
Fingerprint sensor, gemakkelijk toegang tot je mobiele telefoon met beveiliging die je kunt vertrouwen. De Galaxy A20s heeft aan de achterzijde een Fingerprint Scanner waarmee je kunt inloggen op apps die worden ondersteund en waarmee je je toestel gemakkelijk kunt ontgrendelen.

Gezichtsherkenning, Ontgrendel je telefoon door hem simpelweg voor je gezicht te houden. Dankzij gezichtsherkenning ben jij de enige die toegang hebt tot je persoonlijke gegevens, zodat die niet in verkeerde handen kunnen vallen.
Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8806090681189

16 andere producten in dezelfde categorie: