Huawei AI Cube B900-230 draadloze router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet 4G Wit

Referentie:

€ 139,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Productbeschrijving
De Huawei AI Cube is een router voor thuis die ook dient als slimme luidspreker met ingebouwde Alexa. De snelheden die gehaald kunnen worden variëren van 300 Mbps download en 50 Mbps upload snelheid op het LTE-FDD netwerk.De Huawei AI Cube 4G LTE router ondersteunt gelijktijdig meerdere gebruikers en alle WiFi apparaten, van laptops tot smartphones en tablets.

Eigenschappen
Het belangrijkste kenmerk van de Huawei AI Cube, naast het bieden van 4G-breedband voor thuisgebruik, is de smart speakerfunctie.

Met de virtuele assistent Alexa en de ingebouwde microfoons, kunt u smart apparaten in uw huis besturen. Via uw stem kunt u bijvoorbeeld uw slimme thermostaat bedienen of uw lampen uit en aanzetten. Daarnaast kunt u het apparaat ook gebruiken om muziek op af te spelen.

Software
De router kan worden bediend via een webpaneel waarop u kunt inloggen met de inloggegevens op de sticker aan de onderkant van het apparaat. Het biedt alle functies die u zou verwachten, inclusief de optie om WiFi-instellingen en -kanalen te wijzigen, samen met geavanceerde functies zoals VPN's, NAT, Mac-filtering en meer. U kunt ook het datagebruik en gebruikers die op het netwerk zijn aangesloten volgen.

Een ander handig stukje software is de functie "Best Position", waarmee u de positie met de beste signaalsterkte kunt vinden. Via de Alexa-app kunt u gemakkelijk de virtuele assistent functie bedienen.

Huawei
234356 Items

Specificaties

EAN
6901443298648

16 andere producten in dezelfde categorie: