Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Goud

Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Goud

Referentie:

€ 248,99
€ 199,19 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De iPhone 7 is een subtiele update van de iPhone 6S. De camera is beter door het gebruik van nieuwe camerasystemen. Door de krachtige A-10 Fusion Chip is de iPhone 7 twee keer sneller dan zijn voorganger en gaat de batterij langer mee. Het Retina display is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Het nieuwe stereospeakersysteem zorgt ervoor dat de iPhone 7 meer geluid produceert en een groter bereik heeft. Om dit alles compleet te maken is de iPhone 7 stof- en dompelwaterdicht gemaakt, zo doorsta je elke regenbui.

Plus- en minpunten van de iPhone 7
Touch ID
Taptic Engine
Dompelwaterdicht (IP67)
Geen koptelefoonaansluiting
Kan niet draadloos opladen

Camera
De iPhone 7 heeft een 12 Megapixel camera die uitgerust is met optische beeldstabilisatie. Hierdoor kun je bewegende beelden beter en mooier vastleggen. Belichting is ook geen probleem meer met de camera van de iPhone 7. Door een groter diafragma en een flits die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht is het maken van mooie foto’s nog nooit zo simpel geweest.

Speakers
De nieuwe speakers van de iPhone 7 produceren 2 keer zoveel meer geluid en hebben een groter bereik dan zijn voorganger. De iPhone 7 wordt geleverd met EarPods met een Lightning-connector.

iOS 12
iOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. Op de iPhone 7 zorgt iOS 12 ervoor dat apps 0,5 seconde sneller openen en geeft het meer inzichten in de gezondheid van je batterij.
475 Items

Specificaties

EAN
7440833752784

16 andere producten in dezelfde categorie: