Apple iPhone 8 refurbished door Renewd - A Grade (zo goed als nieuw) - 256GB - Goud

Apple iPhone 8 refurbished door Renewd - A Grade (zo goed als nieuw) - 256GB - Goud

Referentie:

€ 456,00
€ 364,80 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Apple iPhone 8 komt met een introductie van een gloednieuw design, gemaakt van glas. De ingebouwde chip is nu nog sneller, slimmer én krachtiger dan de voorgangers van de iPhone 8 en de populaire camera is nu nog meer verbeterd. Ook moeiteloos draadloos opladen is mogelijk en met Augmented Reality breng jij de virtuele en werkelijke wereld samen in de iPhone 8!

Design

De iPhone 8 is gemaakt van het sterkste glas ooit in een smartphone en wordt gebruikt aan zowel de voor- als achterkant. De zijkant van deze iPhone is gemaakt van een hoogwaardig aluminium in een kleur die goed bij de achterkant past! Door het glazen design van de iPhone 8 is het nu mogelijk om je iPhone draadloos op te laden! De iPhone 8 kun je opladen met draadloze Qi laders en is geschikt voor fast charging. Binnen no time heb je dus genoeg batterij om je dag weer voor te zetten!

Display

De Apple iPhone 8 komt met een prachtig Retina HD-display in combinatie met True Tone, brede kleurweergave en 3D Touch! De True Tone-technologie zorgt ervoor dat de witbalans automatisch wordt afgestemd op het omgevingslicht. Hierdoor kun je alles veel beter zien, maakt niet uit waar je bent! Kleuren spatten van het scherm dankzij de brede kleurweergave en het scherm geeft de kleuren ontzettend natuurgetrouw weer!

Camera

De 12 Megapixel camera van de iPhone 8 is voorzien van een grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, een verbeterde pixeltechnologie en optische beeldstabilisatie voor foto’s én video’s.

Kenmerken Renewd:

  • Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
  • Zo goed als nieuw
  • Altijd de laatste software
  • 2 jaar garantie
  • Data kabel en CE gecertificeerde oplader worden meegeleverd in de doos

De Renewd iPhone is een refurbished iPhone die voorzien is van 100% originele Apple onderdelen. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze dus!

Refurbished

Refurbished telefoons zijn gebruikte telefoons die getest zijn en waar nodig zijn opgeknapt. Een refurbished telefoon is niet te vergelijken met een tweedehands telefoon omdat een tweedehands telefoon niet gecontroleerd is en geen nieuwe onderdelen heeft gekregen. Alle Renewd iPhones zijn door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider gecontroleerd. Zo heb je gegarandeerd een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit.

Zo goed als nieuw

De Renewd iPhone is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Alle Renewd iPhones zijn professioneel gepolijst, geheel opgeknapt en waar nodig van nieuwe Apple onderdelen voorzien. Het toestel bevat geen tot zeer lichte gebruikerssporen en is in perfecte technische staat.

100% originele Apple onderdelen

Tijdens het opschonen van de iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt. De iPhone wordt gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider om de hoge kwaliteit van de iPhone te waarborgen.

Altijd de laatste software

Een Renewd iPhone beschikt altijd over de laatste software versie. Zo hoef je de iPhone zelf niet meer te updaten naar het nieuwste besturingssysteem.

Leveringscondities

De Renewd iPhone wordt geleverd inclusief data kabel en CE gecertificeerde oplader.

475 Items

Specificaties

EAN
8719743489301

16 andere producten in dezelfde categorie: