Refurbished iPhone X | 256GB | Zilver

Refurbished iPhone X | 256GB | Zilver

Referentie:

€ 580,72
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De iPhone X is dankzij de vele technische verbeteringen niet alleen een stuk sneller dan voorgaande modellen, het model heeft een heel nieuw design met een prachtig 5,8-inch OLED-beeldscherm en de homebutton met de vingerafdrukscanner is vervangen door zogeheten Face ID. Ook de cameratechnologie is er flink op vooruit gegaan. De iPhone X beschikt namelijk over twee 12-megapixel camera’s met portretmodus zowel in de front camera als in de back camera, zodat je prachtige foto’s maakt. De iPhone X is waterbestendig dus je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruik van je nieuwe telefoon in het Nederlandse weer. Ook handig: de Iphone X beschikt over een draadloze oplaadfuncties. De iPhone X wordt gezien als een van grootste innovaties op de smartphonemarkt sinds de release van de eerste iPhone.

Deze refurbished iPhone X is kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan voor een lage prijs. Fijn voor je portemonnee en ook nog eens duurzaam, dus goed voor het milieu. Geleverd inclusief lightning oplaadkabel en adapter.

Een Premium Refurbished iPhone X van Refurbi

Onze Premium refurbished iPhone X is in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Alle refurbished modellen met deze kwaliteitsaanduiding zijn voorzien van een nieuwe batterij waardoor de batterijprestatie boven 95% is. Daarnaast is een Premium refurbished iPhone X vrij van krassen en andere schade. Bij aanschaf van een refurbished iPhone X op Refurbi.nl ontvang je altijd een originele lightning kabel en adapter en bij een refurbished iPhone 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S of 6S Plus ontvang je ook EarPods. Bovendien wordt onze refurbished iPhone X standaard geleverd met 24 maanden garantie.

475 Items

Specificaties

EAN
6013704244254

16 andere producten in dezelfde categorie: