LG Magna (Y90) - 8GB - Wit

LG Magna (Y90) - 8GB - Wit

Referentie:

€ 169,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De LG Magna ligt dankzij het curved design perfect in je hand en in combinatie met de Back Button is je smartphone ideaal te bedienen met 1 vinger. Dankzij het grote 5 inch HD scherm heb je de mogelijkheid de mooiste beelden en video's te bekijken. De LG Magna beschikt over een 2540MAh batterij en het nieuwste Android Lollipop besturingssysteem waardoor al je opdrachten in een handomdraai worden uitgevoerd.

Android Lollipop

Android Lollipop is een besturingssysteem van Android. Lollipop is super snel en heeft allerlei praktische features die ervoor zorgen dat je smartphone snel en simpel te bedienen is.

  • Verbeterde multitasking: Schakel gemakkelijk tussen documenten bewerken, surfen op het web, films kijken en naar muziek luisteren.
  • Nuttige meldingen: Pas je instellingen aan zodat er alleen van bepaalde mensen en berichten melding wordt gemaakt, zodat je minder vaak wordt gestoord of onderbroken. Belangrijke berichten kan je direct vanaf uw vergrendelde scherm beantwoorden.
  • Prachtig design: Heldere kleuren, vloeiende animaties en vormen met een rijke textuur. En Lollipop werkt op al je Android-apparaten hetzelfde.

5 inch HD scherm

Dankzij het 5 inch (12,7 cm) in-cell HD scherm kan je ultiem genieten van de haarscherpe video's en andere multimedia. Door de extra lagen in het beeldscherm te verwijderen en het integreren van de aanraaksensoren is het beeldkwalitieti enorm verbeterd en is het toestel makkelijk te bedienen via het grote touchscreen. Vanaf nu kan je dus zorgeloos en haarscherp kijken naar de nieuwste films of series, foto's of de door jezelf gemaakte video's.

Curved Design

Het design van de LG Spirit is op meerdere plekken gebogen. Het zorgt ervoor dat je smartphone perfect in je hand ligt en het maakt typen makkelijker dan ooit tevoren. Daarnaast zorgt het gebogen design voor minder reflecties op je beeldscherm, zodat je onder alle omstandigheden goed zicht hebt op je smartphone.

Back Button

De Back Button zorgt ervoor dat je je LG Magna simpel met een vinger kan bedienen. Het volume, foto's maken, aan/uit knop, alles kan via de Back Button waardoor je snel overweg kan met je LG Magna. Voortaan heb je dus makkelijk alles onder 1 knop.

Batterij & luidspreker

De LG Magna is uitgerust met een krachtige 2540 mAh batterij die je van genoeg power voorziet om te kunnen genieten van de nieuwste games of je favoriete series. Ook het afspelen van je favoriete muziek is met deze top smartphone geen probleem.

Dankzij de ingebouwde luidspreker van maar liefst 1 watt luister je voortaan naar prachtige diepe, lage en heldere, hoge tonen zonder dat je luidsprekers kraken of dat er extra speakers nodig zijn.

Handige LG features

Lg staat bekent om het grote aantal handige features waarmee Lg zijn smartphones uitrust. Ook deze Magna is weer uitgerust met een groot aantal super handige features;

Glance view: Beweeg je vinger ergens over het vergrendelde beeldscherm en je kan meteen de tijd en andere belangrijke meldingen zien zonder dat je het toestel hoeft te ontgrendelen.

Knock Code: Knock code is de leukste, slimste en veiligste manier om je telefoon te ontgrendelen. Je stelt je eigen ''Knock'' patroon in en kan voortaan al tikkend je toestel ontgrendelen. Er zijn trouwens meer dan 80.000 verschillende codes beschikbaar. Daarnaast is een Knock code tot wel 8x veiliger als een ouderwetse pincode.

Gesture Shot: Met deze super handige feature hoef je nooit meer te klungelen om de perfecte selfie te maken. Je maakt simpelweg een vuist van je hand en 3 seconde later maakt de Lg Magna automatisch de perfecte selfie van jou en je vrienden.

Touch & shoot: vindt je het ook zo lastig om je foto toestel scherp te stellen? Met deze gave feature klik je simpelweg ergens op het scherm in je foto menu en je toestel stelt zichzelf automatisch scherp en maakt vervolgens een haarscherpe foto. Handig toch?

Slim toetsenbord: Het slimme toetsenbord van de Magna maakt typen makkelijker. Je past gemakkelijk de grote van het toetsenbord aan en met simpele bewegingen verbeter of schrijf je snel je teksten.

LG
475 Items

Specificaties

EAN
8806084975461

16 andere producten in dezelfde categorie: