LG K10 - 16GB - 4G - Zwart

LG K10 - 16GB - 4G - Zwart

Referentie:

€ 194,95
€ 155,96 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De LG K10 is een compacte smartphone met een stoere, stevige achterkant. Die erg lekker in de hand ligt. Met een beeldscherm van 13.5 cm groot heb heb je een mooi, groot, overzichtelijk scherm. En door de IPS functie heb je nooit last van verblinding op je schermpje. Met de camera kun je eenvoudig mooie vakantiefoto's maken, dankzij de scherpe 13 megapixels camera. En dankzij een batterij capaciteit van 2800 mAh kun je erop rekenen dat de LG K10 lang genoeg meegaat. En, met een gewicht van slechts 138 gram heb je gewoon een hele toffe, lichte smartphone in je handen!

Gebogen design
Een stijl waar je altijd van heb gedroomd. Het grote 13,5 cm HD in-cell touch display zonder duidelijke randlijnen met een 2,5D Arc Glass. Wat schitterend in je handen aanvoelt, is een echte stijlvolle blikvanger! Het frame met een metaal uiterlijk en een uniek ontwerp, creëren een exclusieve uitstraling.

120° groothoek selfiecamera met 5 megapixels
De schitterende 120° groothoek selfiecamera onderscheidt zich met zijn grote lens die nog meer licht opneemt en zo je volledige omgeving probleemloos opneemt. Omdat het hart van de opname wordt gecentreerd, kun je foto’s met een standaard perspectief maken.

Primaire camera 13 megapixels
Catch the moment! Unieke momenten, unieke herinneringen! Vanaf nu zijn alle herinneringen ultra scherp. De K10 2017 legt namelijk de beste momenten van je leven op een verbazingwekkende wijze vast. De extra heldere lens garandeert een maximum aan licht, ook bij slecht lichtverhoudingen, voor glanzend heldere foto’s.

Auto Shot met gezichtsherkenning
Gewoon de smartphone stilhouden, kort lachen en de Auto shot doet de rest! Zonder enige knop ann te tikken, krijg je een selfie alsof die door een profesionele fotograaf is gemaakt.

Quick Share
Supersnel en eenvoudig delen.Neem een video op en deel deze bliksemsnel op je sociale mediakanalen of apps. Tik gewoon direct in het voorbeeldvenster op het symbool “Quick Share”. Niets is eenvoudiger of sneller.

Verbeterde prestaties
Het pure vermogen van de krachtige processor garandeert vloeibare prestaties zonder storende haperingen. Sla je unieke momenten op dankzij de 16GB interne geheugen met een mogelijke uitbreiding van 2TB via de microSD. De 2800 mAh batterij is extra sterk en vervangbaar, voor snel vervangen onderweg.
LG
475 Items

Specificaties

EAN
0660042267245

16 andere producten in dezelfde categorie: