Sony Xperia X Compact - 32GB - Wit

Sony Xperia X Compact - 32GB - Wit

Referentie:

€ 249,95
€ 199,96 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De nieuwe Sony Xperia X Compact is een compacte smartphone met een 23 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel frontcamera. Daarnaast beschikt de Xperia X compact over een batterij die zeker 2 jaar op volle sterkte mee gaat door het gebruik van de Qnovo technologie. verder heeft de X compact een prachtig design en is hij uitgerust met een handige vingerafdruksensor. Deze super slimme Sony smartphone denkt met je mee, geeft je tips en past zich helemaal aan jou aan.

Camera

De Sony Xperia X Compact heeft een 23 Megapixel camera om je momenten vast te leggen met de beste camera die er is. De camera beschikt over 3 sensoren om afstand, beweging en kleur perfect vast te leggen in foto en video. De Sony Xperia X Compact heeft een ingebouwde Lader Autofocus Sensor waardoor het geen probleem is foto's op afstand haarscherp te krijgen. Ook bewegingen kunnen perfect vastgelegd worden door de Predictive Hybrid Autofocus en een opstarttijd van 0,5 seconden! Zo hoef je dus nooit meer een moment te missen omdat het te lang duurt voordat je een foto kan nemen. De kleuren op jouw foto's worden met de Sony Xperia X Compact hetzelfde als de werkelijkheid weergegeven door de RGBC-IR Sensor.

Aan de voorkant beschikt dit toestel over een 5 megapixel frontcamera waarmee je haarscherpe selfies kan maken. Kortom, met deze smartphone heb je alles in handen om schitterende foto's te maken.

Design

De Sony Xperia X Compact heeft een 4.6 inch HD beeldscherm met een vingerafdruksensor in de power-button voor de beste beveiliging. Door het oneindig ogende oppervlak met afgeronde hoeken lijkt het alsof de Sony Xperia X Compact uit een stuk metaal gemaakt is. De smartphone voelt als een geheel en ligt perfect in de hand.

Assists

De Xperia X compact zou om in voetbal termen te praten de perfecte buitenspeler zijn. Het toestel is namelijk in staat om zeer snel gewoontes aan te leren en instellingen hierop aan te passen. Hiermee levert het toestel dus de perfecte assist zodat jij kan scoren. Het toestel is uitgerust met zeer veel handige systemen die jouw helpen om van je smartphone je ideale dagelijkse maatje te maken maar er zijn toch 3 systemen die hier extra bovenuit springen. De eerste is de zogenaamde Qnovo batterij technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat je batterij tot maar liefst 2 jaar presteert als een nieuwe. Daarnaast onthoud je telefoon wanneer je het meeste energie nodig hebt en wanneer je je telefoon graag oplaadt. Doormiddel van een uitgebreide analyse van je gebruikerspatroon ontwikkelt je telefoon dus een ideale configuratie voor je energie beheer zodat je altijd over genoeg energie kan beschikken.

Verder geeft deze Sony smartphone je regelmatig tips en tricks via een berichtje op je scherm. Je telefoon analyseert namelijk wat je vaak gebruikt en hoe en wanneer je dit doet en vervolgens komt de telefoon met tips om nog meer uit je telefoon te halen. Zo ben je er zeker van dat je alle functies die voor jou relevant zijn ook echt gebruikt. Als laatste is deze Xperia X compact uitgerust met de zogenaamde Smart Cleaner. Deze Sony app analyseert regelmatig je apps en bekijkt wat je wel en niet gebruikt en op basis hiervan worden automatisch ongebruikte apps gedeactiveerd en caches geleegd. Hierdoor worden de snelheid en prestaties van de Xperia X Compact gewaarborgd, ook over een langere periode

Sony
475 Items

Specificaties

EAN
7311271575603

16 andere producten in dezelfde categorie: