Microsoft Project, Lic/SA Pack OLP NL(No Level), License & Software Assurance, EN Openlicentie(s) Engels

Microsoft Project, Lic/SA Pack OLP NL(No Level), License & Software Assurance, EN Openlicentie(s) Engels

Referentie:

€ 1.319,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Office Project Standard bevat solide hulpmiddelen voor projectbeheer met de juiste combinatie van bruikbaarheid, kracht en flexibiliteit voor efficiënt en effectief beheer van uw projecten. Zo kunt u op de hoogte blijven, de projecttaken, planning en financiën beheersen, en de projectteams leiden. Door de integratie met de vertrouwde programma's uit het Microsoft Office-systeem, krachtige rapportagefuncties, begeleide planning, wizards en sjablonen gaat u tegelijkertijd productiever werken.

Software Assurance
Software Assurance heeft heel wat meer te bieden dan de meeste onderhoudsprogramma's. Met Software Assurance verhoogt u namelijk de productiviteit van uw organisatie, houdt u uw technologiestrategieën beter onder controle en maximaliseert u het investeringsrendement van uw software. En omdat Microsoft zich realiseert dat uw licenties voor langere tijd een belangrijk deel van uw bedrijfsprocessen uitmaken, zijn de voordelen van Software Assurance verdeeld over de vijf fasen van de licentielevenscyclus.

De grootste voordelen van Software Assurance liggen op gebruiks- en onderhoudsgebied. Daar valt voor uw organisatie tenslotte de meeste winst te boeken omdat de continuïteit van uw kernactiviteiten hier van afhangt.

Software Assurance is een breed pakket diensten, waarmee u de aanschaf, de uitrol, het gebruik, het beheer en het onderhoud van uw softwareprogramma's aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien bevat het pakket aantrekkelijke extra's als gratis thuisgebruik van Office en mooie kortingen voor werknemers op andere Microsoft-producten.
1458 Items

Specificaties

EAN
6595567733354

16 andere producten in dezelfde categorie: