Huawei T3 - 10 inch - 32GB - Wifi - Grijs

Huawei T3 - 10 inch - 32GB - Wifi - Grijs

Referentie:

€ 252,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Huawei T3 is niet alleen een mooie tablet waarmee je gezien kan worden, maar is ook krachtig en geeft kleuren prachtig weer op het IPS HD scherm. Ook kun je de tablet gemakkelijk delen met het hele gezien door een slimme app toegankelijkheid en content controle. Fun voor het hele gezin!


SCHERM
Alles wat je doet op de Huawei T3 zie je ontzettend scherp en in heldere kleuren door het IPS HD scherm. Series en films kijken geven je een heel ander gevoel door de hoge resolutie. Bang voor vermoeide ogen hoef je niet te zijn, omdat de T3 een blue-light filter heeft en het mogelijk is om je ogen meer rust te geven door de felheid van het licht aan te passen.


DESIGN
De Huawei T3 is heel compact, maar nog steeds heel krachtig. De T3 is dun en licht, waardoor hij gemakkelijk overal mee naartoe kan. De Huawei T3 is gemaakt van aluminium en heeft een prachtige afwerking van metallic.


FAMILIE
De Huawei T3 is perfect te gebruiken voor de hele familie door slimme app toegankelijkheid en content controle. Ideaal om in te stellen welke apps en content jouw kinderen bijvoorbeeld wel, of juist niet, mogen zien!
Huawei
999 Items

Specificaties

EAN
6901443191895

16 andere producten in dezelfde categorie: