Huawei MediaPad M2 - 10.1 inch - WiFi - 16GB - Grijs

Huawei MediaPad M2 - 10.1 inch - WiFi - 16GB - Grijs

Referentie:

€ 249,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Laat je meevoeren met al je zintuigen
Met een ultra-krachtige surround sound van vier speakers en geavanceerde Harman/Kardon® audiotechnologie, geeft de MediaPad M2 10.0 je een rijker, helderder en meer meeslepende akoestieke ervaring. Sterker nog, geen enkele tablet heeft ooit zo goed geklonken.

Touch, Schrijf, Teken. Geniet.
De nieuwe MediaPad M2 10.0 herdefinieert wat je kunt doen met een tablet. Dankzij een compleet nieuw, beter reagerend touch screen kun je teksten schrijven, tekeningen maken en apps openen met een stylus pen. En nu, voor het eerst, heb je ook een snelle en veilige vingerafdruksensor die je altijd al wilde op een Android tablet.

Ultra-dun, Ultra-cool
Van de minimalistische horloge-achtige knoppen tot een niet-geleidende vacuüm gecoate metalen body; elk detail van de MediaPad M2 10.0 is ontworpen om er perfect uit te zien en perfect aan te voelen in jouw handen.

7.35 MM Metallic behuizing
De metallic behuizing van de MediaPad M2 10.0 is 7,35 mm dun, en met de taps toelopende randen zelfs 5.0 mm op het dunste punt. De gladde metalen achterzijde, het discreet verwerkte scherm en de symmetrische geplaatste speakers geven een overweldigend gevoel van simplistische elegantie.

Camera's
De MediaPad M2 10.0 legt de lat nog hoger voor hoogwaardige tablet camera's en biedt je de mogelijkheid foto's te maken die je altijd al wilde schieten. De 13MP camera aan de achterzijde met een F2.0 groot diafragmalens, slimme beeldprocessor en blauw glas filter, laat je meest geweldige foto's maken zelfs bij weinig licht. Het ondersteunt All-focus, Panorama, HDR, time-lapse fotografie en veel meer. De 5MP front camera heeft een ultragroothoeklens van 88 graden die video bellen nog dynamischer en leuker maakt.
Huawei
999 Items

Specificaties

EAN
6901443164004

16 andere producten in dezelfde categorie: