Lenovo Tab P10 - 10.1 inch - WiFi - 32GB - Wit

Lenovo Tab P10 - 10.1 inch - WiFi - 32GB - Wit

Referentie:

€ 278,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Een beetje perfectie in je handen
Dit moet wel de mooiste tablet zijn die je ooit hebt gezien. De Tab P10 heeft een oogstrelend design met dubbel glas, volledig metalen behuizing en smalle randen. Hij is gewoon prachtig om te zien en heerlijk om vast te houden.

Een echte blikvanger
Het oog wil ook wat, en hier hebben we iets bijzonders voor je. Het 10,1'' FHD-beeldscherm van de Tab P10 geeft alles haarscherp weer, van intense actiescènes tot prachtige details in familiefoto's.

Krachtig geluid uit vier luidsprekers
Dompel jezelf onder in het diepe, bulderende geluid, dat films, series en video's laat klinken alsof je het op een thuisbioscoop afspeelt. De vier luidsprekers aan de voorzijde en ondersteuning voor Dolby Atmos® geven je het meeslepende gevoel van een bioscoopbezoek.

De ultieme gezinstablet
Met de Tab P10 kan iedereen in je gezin genieten van een geheel eigen en goed beveiligde tabletomgeving. Elke gebruiker heeft via de vingerafdruklezer voor meerdere gebruikers toegang tot een eigen account, met persoonlijke instellingen, achtergrond en social media-accounts.

Veilige modus voor de jonge gebruikers
Met een eigen account voor elk gezinslid kunnen ouders hun kinderen veilig met de Tab P10 laten spelen. Je kunt opgeven tot welke content je kinderen wel of niet toegang hebben en tijdslimieten instellen voor gebruik. Daarnaast is de Tab P10 ook voorzien van verbeterde oogbescherming en gebruiksvriendelijk zoeken via spraak.
Lenovo
999 Items

Specificaties

EAN
0192651499590

16 andere producten in dezelfde categorie: