Samsung Galaxy Tab A7 - 32GB - gold- wifi

Samsung Galaxy Tab A7 - 32GB - gold- wifi

Referentie:

€ 253,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Samsung Galaxy Tab A7 2020 32 GB WiFi-goud

Uw nieuwe venster op de wereld
Ontdek uw favoriete dagelijkse metgezel: De Galaxy Tab A7 overtuigt met een slank design, een adembenemend entertainmentsysteem en sterke prestaties. Duik diep in uw favoriete content, deel uw mooiste momenten, laat u inspireren, leer, verken en blijf altijd verbonden.

Slank, stijlvol en elegant
De Galaxy Tab A7 is indrukwekkend: met zijn symmetrische vorm en een diepte van slechts 7 mm trekt het elegante, bijna frameloze metalen ontwerp alle ogen aan.

Vermaak in huis
Wat heb je nodig voor geweldig vermaak thuis? Veel inhoud, een geweldige weergave en een krachtig geluid. En dat is wat u krijgt met de Galaxy Tab A7, die uw content tot leven kan brengen met een groot, briljant 26,31 cm/10,4" scherm, Dolby Atmos Surround Sound en vier luidsprekers - alles wat u nodig heeft is popcorn.

Genoeg kracht voor actievol gamen
Lange speeltijd, weinig wachttijd. Dankzij de snelle processor en het krachtige geheugen kunt u zich verheugen op korte laadtijden en soepel gamen. De 7040 mAh batterij kan heel lang meegaan tijdens uw sessies, en wanneer hij nieuwe energie nodig heeft, is hij snel terug naar 100% dankzij de 15 W snellaadfunctie.

Veel ruimte voor mooie herinneringen
De Galaxy Tab A7 heeft 32 GB aan interne opslagruimte voor uw foto's, video's en multimediabestanden met hoge resolutie. Daarnaast kan de opslagruimte worden uitgebreid met maximaal 1TB met een externe microSD-kaart, zodat u meer kunt bewaren en minder kunt verwijderen.

Uw ogen verdienen alleen grote dingen
Als uw ogen vermoeid raken als u lang naar het scherm kijkt, kunt u de Donkere Modus inschakelen. U kunt deze permanent gebruiken of alleen voor het slapen gaan. Uw ogen zullen u er waarschijnlijk dankbaar voor zijn. En de Donkere Modus is ook energiebesparend.

Een camera voor de speciale momenten
De Galaxy Tab A7 camera is er voor u als u mooie momenten wilt vastleggen en delen met uw dierbaren - of u nu indrukwekkende egoïsten of fantastische panorama's wilt vastleggen. En met de 8 MP hoofdcamera kunt u zich verheugen op levendige, heldere en heldere foto's.

Geniet van de vrijheid om onafhankelijk te zijn
Blijf op de hoogte: Synchroniseer uw Galaxy Tab A7 met uw compatibele Galaxy Smartphone zodat u geen gesprekken of sms'jes mist (de toestellen moeten op dezelfde Samsung account ingelogd zijn). En als je je buiten een Wi-Fi netwerk bevindt, kan de auto hotspot instappen - zodat je verbonden Galaxy Smartphone en Tablet gemakkelijk mobiele data kunnen delen.

Blijf verbonden
De Galaxy Tab A7 en Google Duo kunnen u dichter bij uw dierbaren brengen, zelfs als u zich niet op dezelfde plaats bevindt. Of u nu verbinding wilt maken met een geliefde of een speciaal moment wilt delen met vrienden en familie, de Tab A7 met Google Duo houdt iedereen bij elkaar, ook als ze uit elkaar zijn.

Gelaagde bescherming van uw privégegevens
Het krachtige Samsung Knox beveiligingsplatform is geïntegreerd in de software en hardware van de Galaxy Tab A7 en kan uw gevoelige gegevens beschermen tegen aanvallen en indringers op verschillende niveaus.

Een digitale speeltuin en klaslokaal voor kinderen
Samsung Kids biedt een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen leren en spelen. Met gezinsvriendelijke activiteiten kunnen ouders hun kinderen helpen bij het leren en ontdekken van content en meer tijd samen doorbrengen - open gewoon Samsung Kids in de toegangsbar van DeepL en het plezier kan beginnen.

De eerste veilige stappen op het internet
Met Samsung Kids kunnen ouders hun kinderen in de digitale wereld in de gaten houden en bijvoorbeeld de tijd beperken die ze besteden aan het spelen van spelletjes, het gebruik van apps of het benaderen van contacten. Ouders kunnen ook de exacte activiteiten van hun kleintjes in de gaten houden.

Hoogtepunten:

Voor nog meer opslagruimte: breid het geheugen via een microSD-kaart uit met maximaal 1 TB.
Samsung Knox: meerlaagse beveiliging vanaf de eerste keer dat u het inschakelt
Biometrische authenticatie: Ontgrendel uw tablet met gezichtsherkenning of bescherm uw gegevens met een PIN, patroon of wachtwoord.
Snel delen: Voor het eenvoudig delen van bestanden met meerdere compatibele apparaten in uw buurt op hetzelfde moment
Snel klaar voor gebruik: Tik twee keer op het scherm en uw tablet is klaar om te gebruiken
One UI 2.5: Met de gebruiksvriendelijke en duidelijke One UI-interface is het gebruik van uw tablet zeer eenvoudig.

Samsung
234356 Items

Specificaties

EAN
8806090581793

16 andere producten in dezelfde categorie: