Compaan Klassiek - Senioren tablet

Compaan Klassiek - Senioren tablet

Referentie:

€ 299,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De “klassieke” Compaan is er voor ouderen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier, Compaan zorgt voor beveiliging, updates en backup. Gegarandeerd oma-proof! En mocht u een keer een vraag hebben, dan belt u 365 dagen per jaar onze klantenservice.

Voor familie biedt de Compaan faciliteiten, waardoor mantelzorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via het Compaan Portaal, een versleutelde online omgeving bereikbaar vanaf uw eigen smartphone, tablet of computer.

Standaard ontvangt u een prachtige, in duurzaam hout uitgevoerde Compaan tablet met geïntegreerde Samsung Tab A (2019) tablet voor eenmalig € 299,00. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een abonnement vanaf € 12,95 per maand. Dit abonnement geeftonbeperkt toegang tot onze familie-omgeving die overal ter wereld bereikbaar is met uw smartphone, tablet of computer. Uiteraard verlenen wij voor dat bedrag ook alle support die u nodig heeft.
Samsung
999 Items

Specificaties

EAN
8719326605685

16 andere producten in dezelfde categorie: