Huawei MatePad T8 - 16GB - Blauw

Huawei MatePad T8 - 16GB - Blauw

Referentie:

€ 116,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Huawei MatePad T8 is een ideaal tablet voor dagelijks gebruik en voor op reis. Het heeft een strak design en een licht gewicht. de voorkant van de tablet bestaat voor 80% uit scherm. Dit maakt de tablet perfect om mee te nemen of snel op te bergen. De tablet beschikt over een 5100 mAh batterij wat ervoor zorgt dat je 12 uur lang video's kan kijken. Speciaal voor ouders met kinderen is er een uigebreid ouderlijk toezicht systeem.

Design

De tablet heeft een metalen behuizing met gebogen randen, wat een elegante uitstraling oplevert. De tablet is erg licht en heeft een gewicht van 310 gram. Dit zorgt ervoor dat je hem makkelijk mee kan nemen in een tas of in je hand.

Display
De Huawei MatePad T8 heeft ultradunne zijranden van 4,9 mm, wat zorgt voor een 80% screen-to-body ratio. Dit wil zeggen dat de voorkant van het toestel voor 80% bestaat uit enkel het display. Dit biedt voldoende ruimte op het scherm voor een meeslepende entertainment ervaring. De MediaPad T8 is het perfecte tablet om onderweg je favoriete film te bekijken of e-book te lezen.

Prestaties

Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde octa-core chipset wat hoge verwerkingssnelheden oplevert. Hierdoor kan je je dagelijkse taken moeiteloos uitvoeren.

Batterijduur

De MatePad T8 beschikt over een 5100 mAh batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat je tot 12 uur video's kan kijken of 12 uur lang over het internet kan surfen.

Voor de kinderen

De tablet biedt leuke maar ook leerzame tools voor kinderen. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van ouderlijk toezicht. Dit stelt je in staat om je kinderen in een veilige omgeving gebuik te laten maken van de tablet. De Eye Comfort mode zorgt ervoor dat de ogen van je kinderen beschermt worden tegen blauw licht. Ook komt er een waarschuwing in beeld te staan om de hoek aan te passen wanneer er liggend naar de tablet wordt gekeken. Dit allemaal om het gezichtsvermogen te beschermen.
Huawei
999 Items

Specificaties

EAN
6972453161246

16 andere producten in dezelfde categorie: