Kurio Tab Connect Studio 100 kindertablet - 16GB - Blauw

Kurio Tab Connect Studio 100 kindertablet - 16GB - Blauw

Referentie:

€ 119,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Kurio Tab Connect Studio 100 is een fijne en veilige kindertablet. Met een geheugen van 16GB heeft je kindje genoeg voor het opslaan van video’s, foto’s en apps. Daarnaast heeft de Tab Connect een zeer handzaam formaat van 7 inch. De Kurio Tab Connect is spatwaterdicht waardoor het geen probleem is als er een keer een beker drinken om wordt gegooid! Deze kindertablet wordt met een mooie hoes geleverd, zodat hij ook nog bestand is tegen stoten en vallen! Tenslotte is de tablet direct voorzien van kindvriendelijke Studio 100 content, zodat je kindje gelijk kan beginnen met spelen!

Veiligheid

Als ouder kun je jouw kindjes veilig laten spelen met de Kurio Tab Connect. Met het Kurio Genius internetfilter systeem kun je gemakkelijk verschillende websites toestaan of juist blokkeren en naarmate je kindje ouder wordt, kun je de niveaus van de instellingen aanpassen. Naast het toestaan of blokkeren van websites, is het met de Kurio Tab Connect ook mogelijk om applicaties toe te staan of te blokkeren met het applicatiebeheer. Daarnaast kun je ook nog tijdslimieten instellen per dag of voor elke dag van de week. Je kunt dan bijvoorbeeld de maximale dagelijkse speeltijd bepalen.

Kurio Connect

Op iedere Kurio Connect staat automatisch de Kurio Connect applicatie. Deze app maakt het mogelijk om, via je smartphone, altijd en overal in contact te blijven met je kindje.

Kurio
999 Items

Specificaties

EAN
8436542833073

16 andere producten in dezelfde categorie: