ASUS ProArt StudioBook Pro 17 W700G2T-AV065R -  Laptop - 17 Inch

ASUS ProArt StudioBook Pro 17 W700G2T-AV065R - Laptop - 17 Inch

Referentie:

€ 2.739,00
€ 2.191,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De power om te creëren, overal
De ProArt StudioBook Pro 17 is een van 's werelds dunste laptops met NVIDIA® Quadro® graphics, wat het een machtige krachtpatser maakt die ideeën tot leven brengt. Het beschikt over een NanoEdge-scherm met dunne bezel, wat effectief een groter scherm laat passen in zijn compacte behuizing, voor beelden waar u helemaal in opgaat. De combinatie van geavanceerde graphics en draagbaarheid maken het perfect voor creatieve professionals.

Een van 's werelds dunste Quadro Studio laptops
De ProArt StudioBook Pro 17 is vanaf het begin ontworpen als een van 's werelds dunste laptops met NVIDIA Quadro graphics. Deze met precisie vervaardigde laptop heeft een innovatief NanoEdge-scherm, met een hoge scherm/behuizing ratio voor meer immersieve beelden. Bovendien geeft een Star Grey (sterrengrijze) afwerking met Rose Gold (roségouden) accenten de ProArt StudioBook Pro 17 een ingetogen, stijlvolle uitstraling.

De 17'' laptop die past in een 15'' koffertje
Met zijn compacte afmetingen - slechts 382 x 265 x 18,4 mm, vergelijkbaar met veel 15" laptops - is de ProArt StudioBook Pro 17 de eerste 17" laptop die gemakkelijk in een koffertje of messengertas kan worden geplaatst, voor professionele graphics, waar u ook gaat.

Uitmuntend vermogen en prestaties
Ga voor prestaties van het volgende niveau in een opmerkelijk dun en veelzijdig apparaat. De ProArt StudioBook Pro 17 is gebouwd om alle werkzaamheden zonder problemen aan te kunnen. Hij zet talloze desktops in de schaduw, en met zijn krachtige processor, ultrasnelle opslag en graphics van professionele kwaliteit raast hij sneller dan ooit tevoren door de meest veeleisende taken.

Onstuitbare rekenkracht
De ProArt StudioBook Pro 17 wordt aangedreven door een 9e generatie Intel® Xeon® of Intel Core™ i7 hexa-core processor, ontworpen voor het afhandelen van complexe, multithreaded applicaties. Deze processors tillen mobiel computergebruik naar een hoger niveau en overtreffen gemakkelijk het aanbod van de vorige generatie, om u ongelooflijk vloeiende en responsieve multitasking te geven.

Pro-niveau Quadro graphics
Bewerk uw creaties naadloos en render meerlaagse bestanden met NVIDIA Quadro T2000 graphics van professioneel niveau. Dit DirectX®12-compatibele grafische monster levert alle pk's die u nodig hebt.

Houd het koel
De ProArt StudioBook Pro 17 blijft altijd koel, zelfs wanneer hij tot het uiterste wordt gedreven, en draait altijd op volledige kloksnelheid. Hij is voorzien van een koelribontwerp dat de interne luchtstroom verbetert en het hele koelsysteem is onderworpen aan strenge tests om extreme duurzaamheid te garanderen. Hij is ook verbluffend stil en genereert minder dan 35dB geluid in benchmarktests, zelfs als het uiterste wordt gehaald uit de CPU en GPU.

Ervaar superscherpe, gedetailleerde beelden
Het 17" NanoEdge-scherm van de ProArt StudioBook Pro 17 is werkelijk ontzagwekkend. Dit WUXGA-paneel (1920 x 1200) biedt een breed kleurengamma en uitzonderlijke kleurechtheid om haarscherpe details te waarborgen, en heldere, levendige kleuren voor meer levensechte beelden. Omdat het is ontworpen voor professioneel gebruik heeft het ook een matte afwerking, zodat er geen storende reflecties zijn.

NanoEdge-scherm
Het prachtige NanoEdge-scherm dat in de ProArt StudioBook Pro 17 wordt gebruikt, is de sleutel tot de ongelooflijk compacte footprint van de laptop. Het ontwerp met ultradunne bezel geeft u de maximale hoeveelheid schermruimte op een minimum aan oppervlak, zodat de ProArt StudioBook Pro 17 qua grootte vergelijkbaar is met veel 15" laptops. De 16:10 beeldverhouding geeft u ook meer ruimte voor al uw creatieve apps en tools. Het is uitmuntende techniek zoals deze waarmee de ProArt StudioBook Pro 17 zich onderscheidt van de massa.

Eenvoudig delen
De ProArt StudioBook Pro 17 heeft een 180° platliggend scharnier zodat hij volledig kan worden geopend en plat op een tafel kan worden gelegd, waardoor het gemakkelijk is om ideeën en ontwerpen met klanten en collega's te delen.

Doordacht, innovatief ontwerp
De ProArt StudioBook Pro 17 is ook voorzien van het exclusieve NumberPad, een revolutionair touchpad met een schakelbaar LED-verlicht numeriek toetsenblok voor snellere gegevensinvoer. Dit touchpad met dubbele functie behoudt zelfs zijn cursorfunctie, ook wanneer het NumberPad is geactiveerd. Daarnaast geven verschillende speciale sneltoetsen u het gemak om schermafdrukken te maken of het systeem te vergrendelen met een enkele druk op de knop.

Gigabit-klasse connectiviteit
Een uitgebreide set krachtige I/O-poorten - inclusief de nieuwste Thunderbolt™ 3 - geeft de ProArt StudioBook Pro 17 ultieme, probleemloze connectiviteit voor veelzijdige flexibiliteit, zowel op kantoor als onderweg. En dankzij de geïntegreerde gigabit-klasse wifi kunt u netwerksnelheden bereiken die equivalent zijn aan bekabeld gebruik - zonder de kabels! Het is een van de eerste producten die is uitgerust met Wi-Fi 6.

Geoptimaliseerde software voor u
Voor creatieven staat software centraal. Daarom voert ASUS tests uit en investeert het in uitgebreide ISV (Independent Software Vendor) certificeringsprocessen om ervoor te zorgen dat de ProArt StudioBook Pro 17 met professionele applicaties van 's werelds toonaangevende softwarebedrijven werkt zoals ervan verwacht wordt.

Indrukwekkend geluid
Klaar om uw oren te verwennen! ASUS SonicMaster Premium gaat verder dan gebruikelijk, om u een ongekende audiobeleving te bieden. Ontwikkeld door het ASUS Golden Ear engineering-team, levert de stereoconfiguratie meeslepend, meerlaags geluid over het hele bereik, met volle, donderende bassen en sprankelende hoge tonen.

Robuustheid op militair niveau
De ProArt StudioBook Pro 17 voldoet aan de uiterst veeleisende MIL-STD 810G militaire norm voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarvoor wordt hij onderworpen aan een streng testregime, inclusief uitgebreide tests voor gebruik in barre omgevingen, waaronder extreme hoogtes, temperaturen en vochtigheid. Ook heeft hij interne ASUS-laptoptests doorstaan die de industrienormen ver overtreffen.
Asus
234356 Items

Specificaties

EAN
4718017736497

16 andere producten in dezelfde categorie: