Microsoft Surface Pro 4 - Core M - 4 GB - 128 GB

Microsoft Surface Pro 4 - Core M - 4 GB - 128 GB

Referentie:

€ 955,89
€ 764,71 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Surface Pro 4: de tablet die je laptop kan vervangen


De Surface Pro 4 biedt de perfecte combinatie tussen een laptop en tablet. Het apparaat heeft het gemak van een tablet, met de kracht en prestaties van een premium laptop. Ervaar de technologieën van Microsoft op de meest optimale manier, want de Surface Pro 4 is ontworpen voor Windows en Office. Ondanks het lichtgewicht heeft de Surface Pro 4 een prachtig Sensive-scherm met een hoge resolutie en een batterijduur tot wel 9 uur.



Plus- en minpunten van de Surface Pro 4
Zowel als laptop en tablet te gebruiken
Licht apparaat: slechts 766 gram
Werkt perfect met Windows 10
Lange batterijduur van 9 uur

Heeft geen dvd-speler

Voor werk, school en creativiteit


De Surface Pro 4 is het ideale apparaat voor werk, school en creatievelingen. Door de lange batterijduur en het lichte gewicht van deze 2-in-1 laptop is de Surface Pro 4 het ideale apparaat voor professionals of studenten die veel onderweg zijn. Daarnaast kun je getypte en handgeschreven notities met de Surface pen in hetzelfde document bewaren. Ideaal voor in colleges. Hou je van entertainment, foto’s bewerken, schetsen of video’s opnemen? De Surface Pro 4 beschikt over de kracht om jouw creativiteit de vrije loop te laten.



Surface Pro 4 Type Cover


Met de Type Cover die speciaal ontworpen is voor de Surface Pro 4, tover jij jouw apparaat om tot een volwaardige laptop. Deze generatie Type Cover is mechanisch en ontworpen voor een geavanceerde typervaring. Zet je Surface in de kickstand voor een optimale werkhouding.



Surface Pen


Ervaar de natuurlijke ervaring van de Surface pen waarmee je kunt schrijven, tekenen en markeren op je Surface Pro 4. Deze pen kun je eenvoudig magnetisch koppelen aan de zijkant van je apparaat. De Surface-pen is super nauwkeurig en biedt snelle toegang tot Cortana. De Surface Pen wordt standaard meegeleverd met de Surface Pro 4.

Microsoft
234356 Items

Specificaties

EAN
0889842014013

16 andere producten in dezelfde categorie: