Lenovo 81LY003LPB-W10 - Full HD IPS Scherm - 17,3'' Inch

Lenovo 81LY003LPB-W10 - Full HD IPS Scherm - 17,3'' Inch

Referentie:

€ 715,00
€ 572,00 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Onze specialist adviseert deze laptop voor:

✔ Dagelijks gebruik: Deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

✔ Studie: Deze laptop is geschikt om verslagen uit te werken in Word of presentaties te maken in Powerpoint (Office pakket niet inbegrepen).

✔ Thuiswerken: Deze laptop is in de meeste gevallen prima om vanuit huis mee te werken. De laptop beschikt over een ingebouwde microfoon en webcam waardoor je gewoon mee kunt doen aan vergaderingen. Ook kunnen de nodige administratieve werkzaamheden verricht worden, en kan er door middel van een webbrowser (in de meeste gevallen) probleemloos verbinding gemaakt worden met de eventuele cloudomgeving waarin gewerkt wordt.

✔ Films en series kijken in Full-HD: Deze laptop beschikt over een mooi beeldscherm van Full HD kwaliteit waardoor je films en series kunt bekijken in 1080p. Door de IPS-techniek komen de kleuren extra mooi uit op het beeldscherm.

✔ Fotobewerking en basis videobewerking: Het bewerken van foto's en het maken van fotoboeken kan deze laptop zeer zeker aan. Ook basis videobewerking zal geen probleem zijn voor dit systeem. Denk hierbij aan het knippen en plakken van een klein aantal beelden.

Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:

✖ Geavanceerde videobewerking: voor geavanceerde videobewerking (speelfilms, veel effecten, 3D etc.) adviseert onze specialist een laptop met een zwaardere videokaart en een krachtigere processor.

✖ Gaming: deze laptop heeft niet de eigenschappen om de nieuwste games te spelen.

De Lenovo 17,3" Full HD Laptop is een mooie, zakelijke laptop die voor de zogenaamde 'huis, tuin en keuken taken' perfect is. Een mail opstellen, een brief maken, een PowerPoint presentatie in elkaar zetten of het kijken van films is geen enkel probleem voor deze laptop.

Doordat deze laptop enkel over een SSD beschikt start deze snel op. De SSD heeft de (oudere) harde schijf vervangen en heeft geen mechanische onderdelen meer waardoor de schijf stil is en niet slijt door mechanica.

Een 17,3" beeldscherm biedt veel werkruimte op het beeldscherm. Ook beschikt de laptop over een numeriek gedeelte op het toetsenbord wat een groot voordeel is bij (bijvoorbeeld) administratieve werkzaamheden of het maken van berekeningen.

ℹ Goed om te weten:

-Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler

-Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord

-Deze laptop beschikt over een IPS-paneel, wat de kleuren op het beeld levensecht overbrengt

Lenovo
234356 Items

Specificaties

EAN
9788038018129

16 andere producten in dezelfde categorie: