HP EliteBook 850 G2 - Laptop

HP EliteBook 850 G2 - Laptop

Referentie:

€ 489,00
€ 391,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met de dunne, lichte HP EliteBook 850 notebook zijn gebruikers op kantoor nog productiever. U werkt betrouwbaar dankzij beproefde technologie, beveiligings-, prestatie- en beheerkenmerken die al uw zakelijke wensen vervullen.

Windows 10 Pro

Draagbare krachtpatser
- U beschikt over de nieuwste technologie met Windows 10 Pro en 5e-generatie Intel® Core™-processor die sneller werken en indrukwekkende prestaties leveren. Lever de hele dag topprestaties dankzij een langere batterijlevensduur die is afgestemd op professioneel gebruik.

Gemaakt voor productiviteit
- Met een Ethernet-poort, VGA-poort en DisplayPort voor aansluiting van al uw apparaten zijn dongels overbodig.
Elegant, robuust design
- Geen angst voor stoten of ongelukjes met gemorst vocht. De dunne en lichte HP EliteBook 850 doorstaat het HP Total Test Process en de MIL-STD 810G specificatietests.

Solide beveiliging en beheer
- Alle functionaliteit die IT verwacht en een uitgebreid portfolio beveiligings- en beheertools om in de behoeften van uw bedrijf te voorzien.

Perfecte multi-media laptop:
Deze refurbished HP laptop levert zeer goede (grafische) prestaties met de krachtige Intel Core i5 processor en 8GB geheugen. Dit in combinatie met de zeer snelle SSD maakt dat Windows 10 binnen enkele seconden is opgestart. Samamengevat: Een laptop die er prachtig uitziet en ook nog eens zeer goede prestaties levert.

SSD:
Een SSD is veel sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor veel sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook veel minder stroom. Dus betere prestaties, supersnel opstarten en minder energieverbruik.

Refurbished laptops:
Dit zijn tweedehands laptops die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. Deze laptops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade.
Alle laptops worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu.
Alle accu's verkeren in zeer goede staat.
HP
234356 Items

Specificaties

EAN
0889894334718

16 andere producten in dezelfde categorie: