HP laptop 17-BY3400ND

HP laptop 17-BY3400ND

Referentie:

€ 599,00
€ 479,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Een prachtig design om alles te doen

Deze stijlvol ontworpen HP laptop van 43,9 cm (17,3 inch) is ontworpen om langdurig te presteren en heeft een krachtige accu waarmee je de hele productief bent, van entertainment geniet en verbonden blijft. Werk taken snel af of ontspan en praat bij dankzij een krachtige Intel®-processor[1] en een geweldig display. Doe alles, de hele dag door.

Krachtige en betrouwbare prestaties

Een laptop om te surfen, te streamen en nog veel meer te doen dankzij een Intel® processor[1]. Dankzij uitgebreide kwaliteitstesten kun je gegarandeerd eindeloos doorgaan.

Dun. Stijlvol. Krachtig

Dankzij het dunne en stijlvolle ontwerp kun je deze oogstrelende laptop eenvoudig overal mee naartoe nemen. De slim ontworpen HP laptop van 17,3 inch (43,9 cm) heeft een prachtig geborsteld toetsenbord en scharnier met bijbehorende kleur en presteert net zo goed als hij eruitziet.

Blijf op de hoogte en geniet van entertainment

Blijf online en geniet van entertainment met een HP fast charge accu met lange levensduur en een adembenemend scherm. Sla gemakkelijk je favoriete muziek, films en foto's op om er altijd van te genieten dankzij ruime opslagmogelijkheden.

Windows 10

Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.

10e generatie Intel® Core™-processor

Vergroot je productiviteit met kracht en snelle prestaties. Geniet van puur entertainment en gaming, stream en maak content met nog snellere prestaties.

Lange batterijlevensduur

Ga de hele dag door zonder op te laden. De accu gaat tot 8 uur mee, zodat je lang door kunt werken of series kunt kijken zonder op te laden.

Ontspiegeld scherm

Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent.

HD+-scherm

Geniet van foto's, films en games in een scherpe kwaliteit. De 1600 x 900 resolutie biedt 1,4 miljoen pixels, 50% meer dan een standaard HD voor extra definitie.

SuperSpeed USB Type-A 5Gbps signaling data rate

Sluit je externe opslagapparaat aan met deze SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid.

SD- en micro SD-kaartlezer

Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.

DDR4 RAM

DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

Wi-Fi 5 (1x1) en Bluetooth® 4.2

Blijf verbonden met wifi en Bluetooth®-accessoires via draadloze technologie.

Twee luidsprekers aan de voorzijde

Zet het volume van je favoriete muziek, films of game lekker luid. Als het geluid rechtstreeks op jou gericht is, komt er niets tussen jou en je entertainment.

MU-MIMO-ondersteuning

Wanneer je meerdere MU-MIMO-devices in huis hebt, werkt de MU-MIMO-ondersteuning in combinatie met een MU-MIMO-router om het netwerkverkeer te optimaliseren en een soepeler online ervaring te bieden.

HP TrueVision HD-camera

Skype met een superieure beeldkwaliteit, zelfs in slecht-verlichte omgevingen, en maak van elk gesprek een persoonlijke ervaring om echt contact te houden.

Standaard toetsenbord

Op het fullsize eilandstijl toetsenbord met een aanslagdiepte van 1,5 mm kun je prettig typen, zodat je overal productief kunt werken.

Dropbox-opslag in de cloud

Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

HP
234356 Items

Specificaties

EAN
0194850967269

16 andere producten in dezelfde categorie: