Huawei Mate 20 Pro - 128GB - Dual Sim - Blauw

Huawei Mate 20 Pro - 128GB - Dual Sim - Blauw

Referentie:

€ 844,40
€ 675,52 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Je kiest met de Huawei Mate 20 Pro voor de beste batterij en camera voor de beste prijs.

Wil je jouw smartphone voor veel meer gebruiken dan alleen bereikbaarheid? De Huawei Mate 20 Pro geeft je de ultieme entertainmentervaring, laat je perfecte foto's in alle omstandigheden maken en geeft je super snel toegang tot al jouw apps. Met drie camera’s aan de achterkant van je smartphone kun je bijvoorbeeld foto's met diepte maken of een groter geheel vastleggen, met de ultragroothoeklens. De batterij gaat wel 2 dagen mee en je kunt deze smartphone opladen via een draadloze oplader, zodat je nooit meer vast zit aan een kabeltje. Alsof het nog niet genoeg is heeft de Huawei Mate 20 pro ook een in-screen fingerprintscanner waarmee je veilig je smartphone kan ontgrendelen.

Vraag en antwoord

Hoe ziet de toekomst van Huawei eruit?

Huawei blijft beveiligingsupdates en aftersales leveren voor alle bestaande Huawei smartphones en tablets die verkocht zijn, en die nog op voorraad zijn. Je kunt dus ongestoord blijven genieten van jouw Huawei toestel.

AI

De door Huawei ontwikkelde Kirin 980 DUAL-AI chipset verbetert de snelheid van het toestel en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De Kirin 980 bestaat uit twee delen, waarbij de ene helft zorgt voor AI toepassingen en de andere helft zich richt op het besturingssysteem, wat de Huawei Mate 20 pro sneller maakt met een langere batterijduur.

De Mate 20 heeft veel AI toepassingen die het leven van de gebruiker makkelijker maken. Met HiVision heb je een encyclopedie in je broekzak. Op vakantie is dit toestel een persoonlijke reisgids, doordat de Huawei Mate 20 beroemde schilderijen en bekende gebouwen kan herkennen. Richt je het toestel op eten, dan weet je dankzij HiVision hoeveel calorieën erin zitten. Daarnaast schiet je in nachtmodus bij weinig licht ongelooflijke foto’s zonder bewegingsonscherpte, dankzij de geavanceerde AI beeldstabilisatie. Of film je met AI Portrait Colour in real time met diverse filters, zo kan de camera de mensen op de voorgrond in kleur weergeven, terwijl de achtergrond vergrijst.

Batterij

De Huawei Mate 20 Pro heeft een batterij van 4200mAh. In combinatie met het efficiënte gebruik van de Kirin 980 DUAL-AI chipset, kan het toestel daarmee twee volle dagen gebruikt worden. Met de 40W Huawei SuperCharge 2.0 is deze smartphone razendsnel weer opgeladen. In slechts dertig minuten laadt de batterij op van nul naar 70% vol. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Huawei Mate 20 Pro draadloos op te laden.

Camera

De Huawei Mate 20 Pro beschikt over een Leica Triple Camera met ultragroothoeklens en Cinema Modus. Heeft een 40MP grote RGB lens om details vast te leggen, een 8MP telelens voor in de verte en een 20MP Leica Ultragroothoeklens die perfect is voor landschapsfoto’s en micro-opnames. Deze ultragroothoeklens stelt je niet alleen in staat in breed perspectief beelden te schieten, je maakt er ook extreme close-up foto’s vanaf 2,5cm mee. Daarnaast kun je met de Cinema Modus HDR filmen in klassieke 21:9 filmverhouding.

Op zoek naar een accessoire? Bekijk hier alle accessoires die geschikt zijn voor de Huawei Mate 20 Pro.

475 Items

Specificaties

EAN
6901443262434

16 andere producten in dezelfde categorie: