Google Pixel 3 - 64GB - Zwart

Google Pixel 3 - 64GB - Zwart

Referentie:

€ 449,00
€ 359,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De nieuwe Google Pixel 3 geeft je de perfecte combinatie tussen software en hardware. De Pixel 3 is voorzien van Android in zijn puurste vorm. Geen onnodige apps die je niet kunt verwijderen. De telefoon is voorzien van twee camera’s op de voorkant, hierdoor kun je spelen met scherptediepte. De achterkant biedt een camera, maar dankzij de software van Google, maak je daar altijd een goede foto mee.

De Google Pixel 3 straalt een en al luxe uit door de combinatie van aluminium en glas dat gebruikt is voor het design. Dit ligt goed in de hand, voelt stevig aan en ziet er mooi uit.

De Pixel 3 is voorzien van een IP67-certifecering, dat betekent dat dit toestel water- en stofdicht is. Een regenbui is dus geen probleem.

Het display heeft een diagonaal van 5,4 inch, maar doordat het scherm wat langer is, is de telefoon toch relatief smal. Het AMOLED-paneel geeft heldere kleuren en een oneindig contrast.

Dankzij het grote werkgeheugen kun je makkelijk multitasken tussen zware games en apps. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige Snapdragon 84-processor van Qualcomm.Knijp in de zijkanten van je toestel, en stel direct je vraag. Zo wordt namelijk de snelle assistent van Google opgeroepen.
Google
475 Items

Specificaties

EAN
0842776107633

2 andere producten in dezelfde categorie: