ASTRO A50 - Draadloze Gaming Headset - PS4

ASTRO A50 - Draadloze Gaming Headset - PS4

Referentie:

€ 254,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De ASTRO A50 + Base Stationvoor de PlayStation 4 en PC biedt het soort hoogwaardige akoestiek, ergonomie, comfort en duurzaamheid dat gamers verwachten. Ervaar de legendarische prestaties en het geluid van ASTRO Audio V2, met het gemak en de vrijheid van draadloze technologie. Het ASTRO-basisstation biedt heldere spraakcommunicatie met weinig vertraging, terwijl de headset gemakkelijk kan worden gekoppeld en opgeladen. Met de ASTRO Command Center-software kunnen gamers en streamers elke invoer- en uitvoer parameter van hun A50 nauwkeurig op hun eigen set-up afstellen. Als je nog meer flexibiliteit wilt, biedt de optionele A50 Mod Kit je de mogelijkheid om een hoofdband van synthetisch leer en oorkussentjes toe te voegen voor nog betere geluidsisolatie. Laat je helemaal meeslepen door het geluid met ASTRO A50 Wireless.

ASTRO Audio V2


Door een nauwkeurig en vloeiend frequentiespectrum biedt ASTRO Audio V2 heldere hoge tonen, beheerste middentonen en bas zonder vervorming voor heldere dialogen, muziek en geluiden in de game.

DOLBY AUDIO


Waan jezelf midden in de game dankzij filmische audio en directioneel geluid met hoge resolutie, waardoor je de tegenstander in de game een stapje voor kunt blijven.

Batterijduur van 15+ uur


De oplaadbare lithium ion batterij zorgt voor meer dan 15 uur gameplay.

Game Balancering


Met de op de headset ingebouwde bediening heb je volledige controle over je game- en chat audio.

ASTRO Command Centre Software


Stem je voorkeuren voor audio en spraakcommunicatie af op jouw behoeften. Je kunt zelf EQ-profielen maken, opslaan en delen. Bovendien kun je de Noise Gate- en Sidetone-instellingen en het microfoonniveau aanpassen.

Aanpasbaar met Mod Kit


Als je nog meer wilt aanpassen, biedt de optionele A50 Mod Kit je de mogelijkheid om een hoofdband van synthetisch leer en oorkussentjes toe te voegen voor nog betere geluidsisolatie.


Basisstation
Je kan de headset simpelweg plaatsen in het basisstation om op te laden. Tevens kan je met het basisstation switchen tussen Playstation 4 en PC.


Dolby Audio
Hoor vijanden en objecten vanuit alle hoeken met Dolby Audio surround sound en geniet van een 3D-game-audio-ervaring.


Comfort
Lichtgewicht, robuuste constructie met hoogwaardige materialen voor een drukvrije pasvorm. De A50 zit na een lange sessie nog steeds comfortabel.


15+ uur accuduur
Met een batterijduur van meer dan 15 uur kan je er gerust vanuit gaan dat je de headset je niet in de steek laat tijdens marathon gaming-sessies.


Pakketinhoud
• ASTRO A50 Gaming Headset + Base Station
• Micro-USB-kabel van 1 m
• Optische kabel van 1 m
• Snelstartgids
• 2 jaar fabrieksgarantie
478 Items

Specificaties

EAN
5099206083684

4 andere producten in dezelfde categorie: