ASUS ROG Zehpyrus GA502IU-AL011T - Gaming laptop - 15.6 inch (144 Hz)

ASUS ROG Zehpyrus GA502IU-AL011T - Gaming laptop - 15.6 inch (144 Hz)

Referentie:

€ 1.499,00
€ 1.199,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De ASUS ROG Zephyrus G15 brengt uitzonderlijke draagbaarheid in evenwicht met krachtige prestaties om zo tot extreem slanke gaming laptops te komen. De nieuwste AMD Ryzen 7-processor en de NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafische kaart bieden voldoende kracht voor je werk en favoriete games, terwijl de ruime batterijlevensduur en de Type-C oplaadondersteuning je comfort en zekerheid bieden. Het razendsnelle 144Hz scherm biedt een ongelooflijk soepele gameplay met adaptieve synchronisatietechnologie.

Onze specialist adviseert deze laptop voor:

✔ Gaming: met deze laptop speel je de meest recente games op hoge graphics.
✔ Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid.

Work hard. Play hard.

De ROG Zephyrus G15 is intelligent en deskundig afgesteld en is voorzien van een 8-core AMD Ryzen 7-4800HS processor die het serieuze werk, het nog serieuzere gamen en het dagelijkse multitasken zonder moeite doorstaat. Hij is gekoppeld aan een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti videokaart met ROG Boost. Met een 1TB NVMe PCIe SSD is er voldoende supersnelle opslagruimte om de laadtijd van jouw als maar groeiende gamebibliotheek en professionele portfolio te versnellen.

Productief waar je ook bent

De ROG Zephyrus G15 heeft een perfecte balans tussen kracht en draagbaarheid. De AMD Ryzen APU biedt voldoende kracht voor serieuze games en een ruime batterijlevensduur zodat je langer kunt werken zonder op te laden. Type-C oplaadondersteuning verlengt de levensduur nog verder, zodat je overal productief kunt blijven met draagbare powerpacks.

Levensechte kleuren en snelheid op je beeldscherm

De supernarrow-schermranden krimpen aan drie zijden tot slechts 6,2 mm, je krijgt dus meer scherm in dezelfde compactere behuizing. Snelle games lopen soepel met scherpe graphics en dankzij de razendsnelle 144Hz verversingssnelheid. Fabriekskalibratie met ProArt TruColor-technologie zorgt voor een Pantone Gevalideerd palet* over de volledige sRGB-kleurruimte voor al je professionele bezigheden en portfolioprojecten.

*Pantone validatie en adaptieve sync kan variëren op basis van de systeemconfiguratie.

Een vleugje spelgenialiteit

Gamers zullen zich thuis voelen met de desktop-geïnspireerde lay-out van het toetsenbord, dat afzonderlijke functieblokken heeft voor intuïtieve identificatie, plus speciale sneltoetsen die het volume en de microfoon dempen én ROG Armoury Crate software binnen handbereik brengen. Overstroke technologie zorgt voor een hogere respons bij elke toetsaanslag, en de N-toets rollover registreert elke druk precies in het heetst van de strijd. Werk of speel in de nacht, verlicht door de ongerepte gloed van de zuivere witte achtergrondverlichting.

Asus
234356 Items

Specificaties

EAN
4718017564076

16 andere producten in dezelfde categorie: