Samsung Externe SSD T7 Touch - 2TB - Zilver

Samsung Externe SSD T7 Touch - 2TB - Zilver

Referentie:

€ 379,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Deze kleine, lichte compacte SSD beschikt over een opslagcapaciteit van 2TB. Dat is voldoende voor ruim 200.000 foto’s, back-ups van computers en allerlei bestanden.

Externe opslagruimte, beter dan ooit

Of je nu games, films of gevoelige werkbestanden transporteert, met de Portable SSD T7 kies je voor snelheid en veiligheid in een verpakking die in de palm van je hand past. De Portable SSD T7 geeft een heel nieuwe dimensie aan externe opslag.

Supersnel bestanden overzetten

Extreem grote bestanden zet je in enkele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7 Touch. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 Touch bijna twee keer zo snel als zijn voorganger, de T5.

Sterk en veilig gebouwd

SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De stevige metalen behuizing zit om de immobiele hardware heen en is bestand tegen vallen tot 2 meter.

Veilig vergrendeld

Al je bestanden sla je veilig op zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. De geïntegreerde beveiligingsopties op de T7 Touch maken gebruik van AES 256-bit encryptie en je kunt kiezen uit ontgrendelen met je vingerafdruk of met een wachtwoord.

Slank en stijlvol compact

De T7 Touch heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand.

Managementsoftware

De T7 Touch is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord of vingerafdruk en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden.

Compatibel met meerdere apparaten

Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 Touch is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt.

> Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor eenSamsung Externe SSD T7 Touch met een opslagcapaciteit van 1TB of 500GB ook verkrijgbaar in het zwart.

Samsung
234356 Items

Specificaties

EAN
8806090195273

16 andere producten in dezelfde categorie: