Samsung Portable SSD T7 - 1TB - Rood

Samsung Portable SSD T7 - 1TB - Rood

Referentie:

€ 169,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De draagbare SSD T7 1TB is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd.

Supersnel bestanden overzetten

Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5.

Sterk en betrouwbaar gebouwd

SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar.

Hoogwaardige temperatuurregulering

Je hoeft je met de T7 geen zorgen te maken over oververhitting. De geavanceerde temperatuurregulering van de T7, met ePCM technologie en de Dynamic Thermal Guard, beheerst en voorkomt de verhitting van het apparaat, waardoor de compacte SSD zelfs bij hoge snelheden op een optimale temperatuur blijft.

Slank en stijlvol compact

De T7 heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand.

Compatibel met meerdere apparaten

Toegang tot je bestanden altijd en overal. De T7 is compatibel met pc's, Macs, Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. USB Type C-to-C- en Type C-to-A-kabels worden meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt.

Managementsoftware

De T7 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs voor het eenvoudig instellen van een wachtwoord en het ontvangen van de laatste firmware-updates. Je kunt ook de mobiele app voor Android-smartphones en -tablets downloaden.

> Meer opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 2TB ook verkrijgbaar in het blauw en grijs.
> Minder opslagcapaciteit nodig? Kies dan voor een Samsung Portable SSD T7 met een opslagcapaciteit van 500GB ook verkrijgbaar in het blauw en grijs.
Samsung
234356 Items

Specificaties

EAN
8806090312458

16 andere producten in dezelfde categorie: