Samsung T5 1TB Externe SSD - Zwart

Samsung T5 1TB Externe SSD - Zwart

Referentie:

€ 149,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Samsung T5 externe SSD kan data overschrijven op hoge snelheid. Met snelheden tot 540 MB/s is de T5 bijna 5 keer sneller dan traditionele harde schijven. Daarnaast is de T5 even groot als een visitekaartje. Omdat er geen bewegende onderdelen zijn zal de T5 schokbestendiger zijn dan een reguliere externe harde schijf.

Gemakkelijk aansluiten
De T5 kan op vele apparaten worden aangesloten: Windows PC’s, Mac's en Android-smartphones met USB-C. Er zit een USB-C naar USB-C kabel inbegrepen, samen met een USB-C naar USB 3.0 kabel. Je kunt de T5 ook aansluiten en gebruiken met een Xbox One of PlayStation 4. In vergelijking met een externe harde schijf worden games nog sneller geladen.

Hoge snelheid
Met Samsung V-NAND geheugen en de USB-C aansluiting (USB 3.1 generatie 2) is de T5 uitermate geschikt voor het overzetten van grote bestanden, zoals 4K video’s of hoge resolutie foto’s.

Behuizing
De Samsung T5 komt in twee verschillende aluminium behuizingen: de blauwe variant heeft 250GB of 500GB en de zwarte variant heeft 1TB of 2TB aan opslagcapaciteit. Beide varianten zijn zo klein als een visitekaartje en wegen slechts 51 gram. Dankzij deze behuizing, en omdat er geen bewegende onderdelen in zitten, kan deze SSD tegen een stootje. De schijf is getest op valschade en zal geen interne schade ondervinden bij vallen tot 2 meter.

Software
De Samsung T5 komt met optionele password beveiliging (AES 256-bit hardware encryptie) om jouw data veilig te houden voor ongewenste bezoekers. Daarnaast is de T5 voorzien van management software waarmee je gemakkelijk de nieuwste firmware updates download. Ook kun je voor je smartphone of tablet een app downloaden zodat je deze kleine schijf ook daar op kunt aansluiten.

Formatteren
De T5 is vanuit de fabriek NTFS geformatteerd (Windows). Formateer de T5 naar exFAT om de schijf te gebruiken met Windows en Mac (gelijktijdig). Formateer de T5 naar HFS+ om de schijf met een MacBook te gebruiken voor Time Machine.

* Software benodigd: Windows 7, Mac OS X 10.9 (Mavericks), Android 4.4 (KitKat), of hoger. Oudere versies van Windows, Mac en Android besturingssystemen kunnen mogelijk niet werken met de T5.
Samsung
234356 Items

Specificaties

EAN
8806088887036

16 andere producten in dezelfde categorie: